Güney Kore’nin En Büyüğünden Gelen Listeleme ile Bir Coin Fiyatı Sıçrama Yaptı!

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası Upbit’in yeni bir altcoini listeleyeceğini açıklaması token fiyatında yükselişi tetikledi.

Altcoin ticaretinin Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) işlemlerinden daha fazla talep gördüğü Güney Kore’nin en büyük borsası Upbit 10 Ağustos tarihinde resmi web sitesi üzerinden yaptığı duyuruda, Stargate Finance’ı (STG) gün içerisinde listeleyeceğini açıkladı.

Yaptığı açıklamada yalnızca Ethereum ağı üzerinden yapılan para yatırma işlemlerinin geçerli olacağını belirten Upbit, diğer ağlardan bu işlemin desteklenmeyeceğini bildirdi.

Cross-chain projesi Stargate Finance’ın yerel token’ı STG, başlangıçta yalnızca Bitcoin paritesinde listelenecek. Yatırımcılar, altcoin listelendikten sonra STG/BTC paritesinde işlem yapabilecek.

CoinGecko verilerine göre söz konusu listeleme duyurusuyla STG, 0,6267 dolar seviyelerinden %18‘den fazla artış yaşayarak 0,7405 dolara kadar yükseldi. STG fiyatı daha sonra düşüş yaşayarak yazım esnasında olan 0,652 dolar seviyelerine geriledi.

source site-9