Güney Koreliler, Binance’te Listeli Altcoine Hücum Ettiler: Kendi Borsalarında Yüzde 50 Daha Yüksek Fiyattan İşlem Görüyor!

Verilere göre Güney Koreli kripto para traderları, bir süredir yaşadığı yükselişler ile konuşulan CyberConnect (CYBER) altcoinine odaklandı.

Tokenin fiyatı Binance üzerinde 10 dolar civarından işlem görürken bu yazının yazıldığı anlarda Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası Upbit üzerinde 14 dolardan, yine Güney Koreli bir borsa olan Bithumb üzerinde ise yaklaşık olarak 15 dolardan işlem görüyor.

CYBER U tabanlı sözleşmelerin mevcut yıllık fonlama oranı büyük borsalarda -%500’ün, Binance’te ise -%662’nin üzerinde.

Böylelikle CYBER, söz konusu borsalarda tüm zamanların en yüksek fiyat rekorunu kırmış oldu. Token için diğer büyük borsalarda tüm zamanların en yüksek fiyat rekoru 10.36 dolar seviyesinde.

CYBER fiyatında yaşanan son yükselişi gösteren grafik.

CYBER, kısa bir süre önce Binance üzerinde bir Launchpool aracılığı ile piyasaya sürülmüş ve geçtiğimiz hafta fiyatını neredeyse iki katına çıkarmıştı. Altcoinin 100 milyon adetlik bir maksimum arzı bulunuyor ve bunların 11 milyonu sirkülasyonda.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4