Güney Kore Kripto Para Borsalarındaki 5 Altcoinde Olağandışı Hacim Artışları Yaşanıyor!

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası olan Upbit, son birkaç saat içinde birkaç kripto parada bazı önemli hacim artışlarına tanık oldu.

Upbit’teki söz konusu hacim değişiklikleri, işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’dekilerden çok daha yüksek gerçekleşti.

Verilere göre, aşağıdaki altcoinler Upbit’te olağandışı hacim artışları yaşadı. Hacim verileri en yakın değere yuvarlanmıştır.

  • EOS: EOS blok zincirinin yerel tokeni, Upbit’teki 4 saatlik hacminde %55,36’lık bir artış kaydederek 2 milyon dolara ulaştı. Binance’te ise EOS’un 4 saatlik hacmi %39.26 oranında düşerek 1 milyon dolara geriledi.
  • IMX: NFT’ler için katman-2 ölçeklendirme çözümü olan Immutable X, Upbit’teki 1 saatlik hacminde %227.80 artışla 97 bin dolara ulaştı. Binance’te ise IMX’in 1 saatlik hacmi %29,21 artarak 125 bin doları gördü.
  • ENJ: Enjin, Upbit’teki 1 saatlik hacminde %198,04 artış göstererek 333 bin dolara ulaştı. Binance’te ise ENJ’nin 1 saatlik hacmi %70,76 oranında düşerek 62 bin dolara geriledi.
  • ADA: Cardano’nun yerel tokeni Upbit’teki 4 saatlik hacminde %61,67 artış göstererek 4 milyon dolara ulaştı. Binance’te ise ADA’nın 4 saatlik hacmi %48,54 oranında yani yaklaşık olarak yarıya düşerek 7 milyon dolara geriledi.
  • ALGO: Algorand, Upbit’teki 1 saatlik hacminde %213.90 artışla 3 milyon dolara ulaştı. Binance’te ise ALGO’nun 1 saatlik hacmi %23.33 oranında azalarak 1 milyon dolara düştü.

Upbit, kısa bir süre önce Coinbase’i geride bırakarak hacim bakımından dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası haline gelmişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4