Güney Kore Kripto Borsası Upbit, Binance’in Bu Launchpool Projesini Listelediğini Açıkladı!

Güney Kore’nin en büyük borsası Upbit, kripto para piyasasının sürekli gelişen yapısını vurgulayan stratejik bir hamleyle, Binance Launchpool projesi Sei’nin Kore wonu (KRW) ve Bitcoin (BTC) karşısındaki işlem çiftlerini listeleme kararını açıkladı.

Güney Kore’nin Önde Gelen Borsası Upbit, SEI İşlem Çiftlerini Platformuna Ekledi

Bu gelişme, Upbit kullanıcılarına sunulan alım satım seçeneklerinin genişletilmesinde önemli bir adımı işaret ediyor ve yenilikçi blok zinciri projelerine yönelik artan ilginin altını çiziyor.

Benzersiz bir blok zinciri girişimi olan Sei, Cosmos teknoloji yığınından yararlanan EVM (Ethereum Sanal Makinesi) olmayan bir halka açık zincir olarak öne çıkıyor.

Blok zinciri mimarisine ve işlevselliğine farklı yaklaşımıyla Sei, belirli endüstri zorluklarını ele alma ve daha geniş blok zinciri ekosistemine katkıda bulunma potansiyeli ile dikkat çekti.

Upbit’in KRW ve BTC’ye karşı Sei işlem çiftlerini listeleme kararı, borsanın kullanıcı tabanına çeşitli kripto para birimleri ve projelere erişim sağlama konusundaki kararlılığını göstermektedir.

Upbit, bu yeni işlem çiftlerini sunarak yalnızca kullanıcılarının işlem deneyimini geliştirmekle kalmıyor, aynı zamanda Sei’nin Güney Kore piyasasındaki genel likiditesine ve benimsenmesine de katkıda bulunuyor.

Sei işlem çiftlerinin Upbit’te kullanıma sunulması, blok zinciri teknolojisinin sektörler genelinde yenilikçi çözümlerin önünü açmaya devam etmesiyle birlikte, kripto para birimi alanına olan ilgi ve keşfin arttığı bir döneme denk geliyor.

Sei’nin Cosmos teknoloji yığınını kullanması, blok zinciri alanında giderek daha fazla aranan temel özellikler olan zincirler arası birlikte çalışabilirlik ve ölçeklenebilirliğin öneminin altını çiziyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5