GTA tarzı The Walking Dead oyunu geliyor

Birden bire oyun camiasının kucağına bir bomba bırakıldı. Aniden ortaya çıkan bir sızıntıya göre Walking Dead yeni bir oyunu geliyor. Rick Grimes’ı canlandıracağımız oyun, üçüncü şahıs kameralı bir aksiyon oyunu olacak. Gelin detaylara bir göz atalım.

Rick Grimes’ı yöneteceğimiz The Walking Dead: Destinies, 14 Kasım’da çıkacak

Sızıntı ilk olarak aslında Ocak ayında ortaya çıkmıştı ancak üzerine çok düşülmemişti. Bir Reddit kullanıcısı, ABD’nin patent veri tabanında The Walking Dead: Destinies isimli bir ticari marka başvurusu yapıldığını ortaya çıkarmıştı.

Yeni ortaya çıkan sızıntılara göre oyun hazır, hatta 14 Kasım’da PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series ve X, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformlarında piyasaya sürülecek. Yine sızıntıya göre oyunun fiyatı 49,99 dolar (güncel kur ile 1.354 TL) olacak.

The Walking Dead sevenlere müjde: Yeni diziler geliyor!

The Walking Dead sevenlere müjde: Yeni diziler geliyor!

Zombi dünyasının en sevilen dizisi The Walking Dead, Daryl Dixon ve Rick Grimes karakterlerine odaklanacak dizileri duyurdu.

The Walking Dead: Destinies’in GameMill Entertainment tarafından geliştirildiği ve popüler AMC dizisinin ilk dört sezonuna dayandığı söyleniyor. Oyuncular Rick Grimes rolünde dizideki olayların içinde, akışı değiştiren kararlar verecek.

the walking dead oyunu

Diziden farklı olarak oyuncular, Rick olarak dizideki karakterlerin kaderini değiştirebilecekler. Böylece dizide ölen bir karakteri oyunda yanınızda tutabileceksiniz. Daryl Dixon, Michonne, The Governor, T-Dog ve Glen de dahil olmak üzere diziden 15’ten fazla karakter oyunda yer alıyor.

The Walking Dead hayranları buraya: Bu sorulardan kaçını doğru bileceksin?

The Walking Dead hayranları buraya: Bu sorulardan kaçını doğru bileceksin?

Bu içeriğimizde, The Walking Dead hayranları için 20 sorudan oluşan bir test hazırladık. Peki bu soruları bilebilecek misin?

Oynanış doğal olarak silahlardan katanalara kadar çeşitli silahlarla aylak (TWD evreninde zombilere verilen isim) ordularını katletmeyi içerecek, ancak görünüşe göre grubunuzun kıyametten başka şekillerde de hayatta kalabilmesi için bazı üs yönetimi mekanikleri de söz konusu olacak.

Sızıntıda oldukça yakın bir çıkış tarihi verildi. Dolayısıyla önümüzdeki hafta başlayacak olan Gamescom 2023’te bir duyuru görme olasılığımız bir hayli yüksek. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

source site-31