GTA 6 için kötü haber: Serinin yazarı istifa etti!

Rockstar Games, oyunları piyasaya sürme aralıkları çok uzun olan bir şirket. Ancak bunun bir sebebi var: Her yaptıkları oyun kaliteli. Şirketten gelen son habere göre, her seferinde kendimizi muhteşem bir maceranın içerisinde bulduğumuz GTA 4 ve 5, Red Dead Redemption 1 ve 2 gibi hikâyeleri bir daha göremeyebiliriz. Özellikle bu, GTA 6 için kötü bir haber.

Rockstar Games’in hikâye yazımından sorumlu başkan yardımcısı, GTA 6’da çalışmadan şirketten ayrıldı

Rockstar Games’in yazımdan sorumlu başkan yardımcısı Mike Unsworth şirketten ayrıldı. Unsworth 16 yıldır Rockstar’da çalışıyordu. 2007 yılında kıdemli yaratıcı yazar olarak işe başlayan Unsworth, 2019 yılında yazı direktörlüğüne yükseldi ve ardından iki yıl boyunca yazıdan sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yaptı.

Tecrübeli yazar, görev süresi boyunca Grand Theft Auto 4, Red Dead Redemption, LA Noire, Max Payne 3, Grand Theft Auto 5 ve Red Dead Redemption 2‘yi yazdı. Grand Theft Auto 6 şu anda Unsworth’un yazarlık yaptığı oyunlar listesinin arasında görünmüyor.

Oyuncular şokta: Devasa GTA 6 sızıntısı bu küçük aletle yapıldı!

Oyuncular şokta: Devasa GTA 6 sızıntısı bu küçük aletle yapıldı!

90 adet GTA 6 oynanış videosunun, Amazon Fire TV ile sızdırıldığı ortaya çıktı. İşte hackerların akıl almaz yöntemi.

GTA Forum kullanıcısı Rucke tarafından tespit edildiği ve Rockstar Games haber hesabı SWEGTA tarafından tweetlendiği üzere, Unsworth LinkedIn hesabını güncelleyerek ayrıldığını duyurdu, ancak ayrılışı hakkında açıkça bir paylaşımda bulunmadı veya bir sonraki adımlarının ne olabileceğine açıklık getirmedi.

GTA serisi bugüne kadar Amerika’yı sarkastik ve aşırı bir dille eleştiren hikaye anlatımına sahipti ve bunu yaparken kara mizahı da bir araç olarak kullandı. Ancak özellikle şirketin kurucularından Dan Houser’ın ayrılmasının ardından serinin hayranları, GTA 6 için endişeliydi.

gta 6

GTA 6’nın toplum baskısından ötürü daha yumuşak bir dile, GTA ruhuna sahip olmayacağından korkuluyordu. Serinin önceki iki oyununu yazmış olan Unsworth de yazarlıktan ayrılınca insanların beklentileri sarsılmış oldu.

Ki zaten öğrenildiği üzere yazar, GTA 6’da hiç çalışmamış bile. Siz olayla ilgili ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

source site-29