Gözden Kaçan Bu 2 Altcoin Projesine Dikkat: Sessizce Yükseliyor!

Ağustos ve Eylül aylarını birbirine bağlayan hafta, SEC’in erteleme kararıyla birlikte yeşilden kırmızıya döndü. Altcoin piyasası süreç boyunca üç haneli büyüyen 2 projenin seyrini izledi. Teknik analizler, kritik dirençlerin geride kalmasıyla yeni fırsatları ortaya çıkarıyor.

Bu 2 altcoin sessizce zirveye tırmanıyor

İlk sıradaki Toncoin (TON), şu anda uzun vadeli direnç seviyesinin üzerine çıkma sürecinde. Başarılı olması durumunda boğalar sıradaki yüksekler için güç toplayacak.

Teknik açıdan, altcoin fiyatı Aralık 2022 ATH seviyesi 2,9 dolara ulaştığından bu yana düşüş gösteriyor. Aşağı yönlü hareket, 0,9 dolara düşüşe yol açtı. Böylece 1,2 dolar seviyesinin destek olarak teyit edilmesini sağladı (yeşil ok). Haftalık mum çubuğu, uzun bir alt fitilin gösterdiği 1,2 dolar seviyesine güçlü tepki verdi. Bu seviyede güçlü bir satın alma baskısının sinyalini verdi.

TON şu anda ATH seviyesinden bu yana oluşan alçalan direnç trend çizgisinin üzerine kırılma sürecinde. Haftalık RSI’da direnç trend çizgisinin üzerine çıktı. 50’nin üzerine çıkarak boğaların avantajlı olduğunun sinyalini verdi. RSI’daki bu tür kırılmalar genellikle fiyat hareketlerinde de benzer kırılmalara yol açar. Bu nedenle fiyatın bu direnç trend çizgisinin üzerine çıkması ve bir sonraki direnç seviyesi olan 2,6 dolara yükselmesi muhtemel.

Kısa vadede hangi seviyeler kritik?

Günlük grafiğin analizi, kısa vadeli bir düzeltmenin yakın zamanda gerçekleşebileceğini gösteriyor. Bunun nedeni günlük RSI’nın aşırı alım bölgesinin derinliklerine girmiş olması. Ek olarak altcoin fiyatı şu anda önceki destek ve 0,5 Fibonacci geri çekilme seviyesinin oluşturduğu 2 dolarlık yatay direnç bölgesi tarafından reddediliyor.

Bu nedenle TON fiyatı, yükseliş hareketine devam etmeden önce önceki direnç bölgesi olan 1,7 dolara uyum sağlayabilir. En olası teknik görünüm, altcoin fiyatının gelecekte de yükselmeye devam edeceğini öneriyor. Ancak bunu yapmadan önce 1,7 dolara doğru kısa vadeli bir düzeltme olması söz konusu.

CyberConnect (CYBER), ikinci şans için denemeye değer mi?

Kriptokoin.com olarak son günlerde CYBER hakkında çok şey aktardık. Web3 odaklı altcoin projesi, Cuma günü ATH seviyesine ulaşarak altcoin sektöründe devam eden sıkıntıya meydan okudu.

CYBER, o gün bir noktada 15,36 dolara kadar yükseldi. Bundan bir gün sonra meydana gelen likidite krizi, fiyatı %50’nin üzerinde düşüşe sürükledi.

CYBER şu anda %70’den fazla düşüşün ardından 7 dolar bölgesine çıkış fiyatına yaklaştı. Bu seviye, Ağustos ayının başlangıç noktasını temsil ediyor. Alıcılar bu noktadan devreye girerse, altcoin fiyatının ATH seviyesine kadar %50 yükselmesi söz konusu. Bu doğrudan Bitcoin ve altcoin piyasanın yeni haftadaki görünümüne bağlı olacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1