Glassnode Kurucu Ortağı Bitcoin İçin Olası Senaryoları Paylaştı! Hangi Seviyeden Alım Yapılır?

Lider kripto para birimi Bitcoin bir süredir 26.00 dolar seviyelerindeki yatay hareketlerine devam ederken yatırımcılar BTC’deki yönün ne olacağı konusunu merak ediyor.

Bu noktada daha fazla kar elde etmek isteyen yatırımcılar dibin gelip gelmediği konusunda tereddüt yaşarken Glassnode kurucu ortağı Yann Allemann’dan BTC’deki olası senaryolara dair bir paylaşım geldi.

Bitcoin için orta vadeli ve kısa vadeli senaryoları paylaşan Yann Allemann bu konuda risk/ödül oranı açısından değerlendirme yaptı.

BTC‘de orta vadeli görünümün olumlu olduğuna dikkat çeken Allemann, kısa vadeli görünümün belirsiz olduğunu ve bu belirsizliğin 25.800 dolar ile 26.800 dolar arasında devam ettiğini söyledi.

Bununla birlikte RSI’da yükseliş eğilimi olduğunu ve volatilitenin azaldığını belirten Allemann, bunların BTC fiyatı için olumlu olduğunu ve Bitcoin’in dip konumda olabileceğini gösterdiğini savundu.

Bitcoin’deki kısa vadeli belirsizlik nedeniyle 23.800-24.800 dolar seviyesinin test edilebileceğini söyleyen Allemann, yatırımcılar için uygun BTC alma seviyelerini paylaştı.

“Bitcoin’de orta vadeli görünüm risk-ödül oranı açısından olumlu görünürken kısa vadede belirsizlik devam ediyor.(25,800 dolar- 26,800 dolar arasında)

Kısa vadede devam eden belirsizlik nedeniyle düşüş olma ihtimali devam ederken, BTC’de 23,800 dolar- 24,800 dolar arası test edilebilir.

Ancak diğer yandan da RSI’daki yükseliş eğilimi ve volatilitenin azalması BTC için dip işaretleridir.

Sonuç olarak yatırımcılar Bitcoin’de bir düşüş olursa 23.800-24.800 dolar arasında bir noktadan alım yapabilir. Ya da BTC 26.800 dolar seviyesine tutunur ve düşüş trendini kırarsa alım yapabilirler.”

BTC yazım esnasında 25,716 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4