Eylül Ayının Yıldız Altcoin Projesi Belli Oldu: İşte Sırrı!

Ekosistemler arasında iletişim sağlayan Near Network (NEAR), Eylül’ün ilk haftasında kayda değer bir artış kaydetti. Raporlar, altcoin projesinin üstün başarısını son ağ geliştirmelerine dayandırıyor.

Near Network, Eylül’ün yıldız altcoin projesi

Kripto araştırmacısı Wu Blockchain’in sağladığı ayrıntılara göre NEAR, Eylül’ün ilk günlerinden bu yana ağ aktivitesinde ciddi ilerleme kaydetti. Günlük 1,9 milyon işlem sayısına yaklaşan altcoin, her geçen gün ağına binlerce kullanıcı ekliyor. Wu Blockchain, NEAR’ın eşsiz başarısını şu verilerle detaylandırıyor:

Eylül ayından bu yana Near’daki aktivite önemli ölçüde arttı. Günlük işlem sayısı 1,9 milyona yaklaştı, günlük aktif hesap sayısı ise 730.000’i aştı. 5 Eylül’de çeşitli veriler tarihin en yüksek seviyelerine ulaştı.

NEAR neden parlıyor?

Analizler, NEAR’ın çektiği trafiğin büyük bir kısmının KAI-Ching’den geldiğini gösteriyor. KAI-Ching, yapay zeka odaklı ekosistem Cosmose AI’nin bir parçasıdır. Wu Blockchain, KAI-Ching’in iki hafta içinde 14,88 milyon işlem kaydettiğini bildirdi:

NEAR’a yönelik trafik, son iki hafta içinde 14,88 milyon işlem gerçekleştiren yapay zeka odaklı ekosistem Cosmose AI’nin bir parçası olan KAI-Ching tarafından yönlendirildi.

NEAR nasıl bir Blockchain ekosistemi inşa ediyor? Rakiplerinden nasıl ayrılıyor? Kriptokoin.com olarak merak edilen soruları bu yazıda cevapladık.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1