Eylül Ayında Ateşi Yakacak 5 Altcoin

Eylül ayı yaklaşıyor. Şimdiden yatırımcılar bir altcoin listesi hazırlama telaşına girmiş durumdalar. Küresel kripto para piyasası değeri son 24 saatte %0,35’lik hafif bir düşüş yaşadı. Buna göre 1,05 trilyon dolar değerine ulaşırken, traderlar ve yatırımcılar son piyasa dalgalanmalarından toparlanma umuduyla Eylül ayına bakıyor. Sayısız dijital varlık arasında, Fantom (FTM), Optimism (OP), Axie Infinity (AXS), Sei (SEI) ve Solana (SOL) olmak üzere beş altcoin, önümüzdeki ay potansiyel önemli kazançlar için umut verici işaretlerle ortaya çıktı.

Altcoin Fantom (FTM): yükseliş trendi şekilleniyor

Altcoin Fantom (FTM) şu anda 0,2076 dolardan işlem görüyor. Buna göre 24 saatlik zaman diliminde %1,44’lük bir kayıp yaşadı. Bu gerilemeye rağmen, FTM’nin günlük grafiğinde önümüzdeki iki hafta içinde potansiyel bir kısa vadeli ralliye işaret eden bir boğa odaklı düşen kama formasyonu oluştu.

Bu formasyon devam ederse, altcoin FTM Eylül ayı boyunca ve Ekim başında 0,2835 doları hedefleyecek. Diğer taraftan potansiyel olarak 0,3890 dolardaki ana direnci zorlayacak. Bu yükseliş eğiliminin teyidi, FTM’nin art arda üç günlük mumunu 0,2145 doların üzerinde kapatması halinde gerçekleşecek. Aksi takdirde altcoin bir sonraki destek seviyesini 0,17 dolarda test edecek.

Altcoin Axie Infinity (AXS): iyileşmeye giden bir yol çizmek

Altcoin Axie Infinity (AXS) geçtiğimiz günlerde %0,62’lik bir düşüş yaşadı. Buna göre fiyatı 4,91 dolarda kaldı. Buna rağmen, günlük işlem hacminde %7,89’luk kayda değer bir artış kaydederek 15.581.823 dolara ulaştı. FTM gibi, AXS de günlük grafiğinde bir boğa düşen kama formasyonu sergiliyor.

Bu formasyonun geçerli olması halinde altcoin AXS, 5,20 dolar direnç seviyesinin üzerinde başarılı bir kapanış yapmasına bağlı olarak Eylül ayında 6,75 dolara yükselecek. Bu noktanın üzerinde kalıcı bir kırılma, alıcıların aktif kalması koşuluyla AXS’yi 9,65 dolara kadar yükseltecek. Tersine, 5,20 doların aşılamaması fiyatın kritik destek seviyesi olan 4,55 dolara düşmesine neden olacak.

Optimism (OP): Simetrik üçgen

Altcoin Optimism (OP) son 24 saatte %1,71’lik bir kazanç elde ediyor. Buna göre fiyatını 1,49 dolara çıkardı. Bu pozitif ivme, OP’nin günlük grafiğinde simetrik bir üçgen formasyonu oluştuğu için önümüzdeki haftalarda potansiyel bir kırılmanın sinyalini veriyor.

Kripto para biriminin fiyatı 1,51 dolar direnç seviyesini test ediyor. Bu noktanın üzerinde başarılı bir şekilde kapanırsa, hafta içinde 1,87 dolardaki bir sonraki önemli direnci hedefleyecek. Onaylanmış bir yükseliş patlaması altcoin OP’nin 2,36 dolara ulaşmasını sağlayacak. Ancak 1,51 dolarlık direncin aşılamaması 1,16 dolarlık hayati destek seviyesine gerilemeye yol açacak.

Sei (SEI): Yakın zamanda bir gerileme

Sei (SEI) bu altcoinler arasında en büyük kaybı yaşadı. Son 24 saatte %5’in üzerinde bir düşüşle fiyatı 0,1458 dolarda kaldı. SEI, 0,0640 dolarlık listeleme fiyatından Ağustos 2023 ortasında 0,4800 dolara kadar kayda değer bir artış gösterdikten sonra kademeli olarak düşüşe geçti.Şu anda 0,1455 dolar destek seviyesinin yakınında seyrediyor. Potansiyel bir satın alma fırsatı oluşturuyor.

Yatırımcılar bu seviyeyi stratejik bir giriş noktası olarak kabul ederse, altcoin SEI‘nin fiyatı 0,1790 doların üzerinde bir pozisyonu geri kazanacak. Diğer taraftan 0,2835 dolara ulaşmak için net bir yol sunar. Tersine, 0,1517 doların üzerinde kapanış yapamaması düşüşünü uzatacak.

Solana (SOL): Ethereum-Killer’in bir sonraki hamlesi

Altcoin Solana (SOL) son 24 saat içinde %2,75’lik bir fiyat düşüşü yaşadı. Buna göre 21,25 dolardan işlem gördü. Günlük grafikte simetrik bir üçgen formasyonu görülüyor. Buna göre bu da önemli bir fiyat hareketinin yaklaştığının sinyalini veriyor. Aşağı yönlü bir kırılma, SOL’un 19,70 dolar destek seviyesini yeniden test etmesine neden olacak. Ayrıca potansiyel olarak 17,10 dolara kadar inmesine yol açacak.

altcoin

Tersine, yukarı yönlü bir kırılma SOL’u 25,80 dolar direnç seviyesine doğru itecek. Ayrıca Eylül ayında 25,80 dolara yükselmek için zemin hazırlayacak. Yükseliş kırılmasının erken bir göstergesi, SOL’un fiyatının günlük bir mumu 22,10 doların üzerinde kapatması olacak. Bu beş altcoin önemli fiyat hareketleri için potansiyellerini sergiliyor. Bu yüzden kriptokoin.com olarak baktığımızda Eylül ayı kripto para meraklıları için bir beklenti havası getiriyor. Ancak, her yatırımda olduğu gibi piyasa koşulları hızla değişiyor. Bu nedenle temkinli ve bilinçli ticaret stratejileri tavsiyeler arasında yer alıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2