Ethereum Katman-2 Token’ı Büyük Yükselişe Hazırlanıyor: Seviyeler Geldi!

Kripto para piyasası düşüş trendini kırmayı başarsa da belirli bir aralıkta işlem görmekten kurtulamadı. Bitcoin 26.000 dolar civarında kalırken, boğalar pek de güçlü hareketlerde bulunamıyor. Ancak balina ve köpekbalıkları fiyatlardaki düşüşü fırsat bilerek hareketlenmeye başladı. Bu konuda dikkat çeken bir altcoin de Optimism oldu.

Ethereum ağını güçlendirmek için tasarlanan katman-2 ağlarından Optimism, önemli bir değişimin eşiğinde gibi görünüyor. Fiyat, son dönemdeki geri çekilmeye rağmen, güçlü bir destek görevi gören önemli yükseliş trendini korudu. Düşük seviyelerden sağlıklı bir toparlanmayı tetikleyen altcoin, diğer varlıklar düşüş eğilimi gösterirken yaklaşık %28 oranında yükselmeyi başardı.

Optimism haberleri

RSI aşırı alım seviyelerine doğru ilerlerken trend yükselişte kalmaya devam ediyor. Bu durum Optimism fiyatı için oldukça değerli ve yeni zirvelerin test edilmesinin önünü açabilir. Fiyat, 1,8 dolarlık direnç seviyesinde birden fazla retle karşılaştı ve bu nedenle boğalar bu seviyeleri yükseltmeye ve temizlemeye hazır görünüyor. Satın alma baskısı da arttı ve bu da boğalara iyi bir yükselişi sürdürmek için gerekli gücü sağlayabilir.

Öte yandan, balinalar ve köpekbalıkları birikimlerini yoğunlaştırmaya devam ediyor ve olumlu bir sinyal veriyor. Santiment’in verilerine göre, 100 bin ila 10 milyon arasında token tutan balina ve köpekbalığı adresleri şu anda 781,9 milyon dolar değerinde token tutuyor. Ayrıca, ağın günlük aktif adresi de 2023’teki en yüksek 5. adres olan 22.9K’ya büyük bir artış gösterdi.

Ethereum katman-2 token’ları, PoW’den PoS’a geçişten bu yana ilgi odağı haline gelmeyi başardı. Diğer katman-2 tokenleri dirençli kalmaya devam ederken, Optimism büyük bir çıkışa hazırlanıyor gibi görünüyor.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.


source site-7