En Büyük Beşinci Ethereum Cüzdanı Robinhood’a Ait Çıktı: İşte İçindeki Diğer Altcoinler

Robinhood’un, dünyanın en büyük beşinci Ethereum cüzdanının sahibi olduğu ortaya çıktı.

Bir kripto para analiz şirketi olan Arkham Intelligence tarafından hazırlanan bir rapora göre Robinhood, yazı yazıldığı sırada yaklaşık 2.92 milyar dolar değerinde 1.72 milyon ETH’ye sahip.

Arkham Intelligence, Robinhood’u yaklaşık 3,32 milyar dolar değerinde 122.224 BTC’ye sahip dünyanın en büyük üçüncü Bitcoin cüzdanının sahibi olarak tanımlayan şirketle aynı şirket.

Rapor ayrıca Robinhood’un cüzdanında SHIB (276.82 milyon dolar), LINK (29.98 milyon dolar), AVAX (29.66 milyon dolar), COMP (19 milyon dolar), UNI (8.16 milyon dolar), AAVE (6.16 milyon dolar) ve USDC (5.14 milyon dolar) gibi diğer kripto para birimlerini de tuttuğunu ortaya koydu. Bu coinlerin toplam değeri yaklaşık 374 milyon dolar.

SEC, Robinhood’daki kripto bakiyelerinin 1:1 oranında desteklenmesini gerektirdiğinden, bunlar Robinhood’un kullanıcı bakiyeleri için gözaltında tuttuğu fonlardan oluşuyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4