Elon Musk, X İçin Yeni Özellikleri Duyurdu! DOGE Haberi Yakın Mı?

X’in sahibi Elon Musk, bugün herhangi bir telefon numarası olmadan uygulama üzerinden arama yapılmasına olanak sağlayacak yeni bir özelliği kullanıma sunacağını duyurdu. Yeni hepsi bir arada platform, hafta boyunca DOGE, BTC ve altcoin ödemeleri için ciddi adımlar attı.

Elon Musk, X’te sesli ve görüntülü görüşmeler sunacak

Tesla patronu bugün yenilikçi platformu X hakkında yakında çıkış yapacak yeni bir özelliği duyurdu. Son paylaşımında, X’e yakın bir zamanda görüntülü ve sesli arama özelliğinin geleceğini bildirdi. Söz konusu gelişme, özellikle kripto topluluğu arasında geniş çaplı ilgi topluyor.

Musk, tweet’inde, yaklaşan özelliğin X platformunda görüntülü ve sesli konuşmalara olanak tanıyacağını belirtti. Bunun iOS, Android, Mac ve PC kullanıcılarını de kapsayacağını duyurdu. Özellikle, bu aramalar için bir telefon numarası gerekmeyecek olması ilginçti. Bu da X’in dünya genelinde etkili bir iletişim ağı olma amacına hizmet ediyor.

Musk’ın paylaşımı, kullanıcıların bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağına dair merak uyandırıyor. Bu noktada, Elon Musk, teknoloji girişimcisi fonksiyonun “gelecekte” sunulacağını ekledi. Son duyurular, X platformundaki sesli ve görüntülü aramalarla ilgili ilk doğrudan onayı temsil ediyor. Ancak, bu Elon Musk’ın bu özellik hakkında ilk kez konuşması değil. X platformunda çalışan tasarımcı Andrew Conway, Temmuz ayında özelliğin işlevsel olduğunu gösteren ekran görüntülerini paylaşarak kullanıcılar arasında heyecan yarattı.

X, 7 ABD eyaletinden kripto ödemeleri için lisans aldı

Elon Musk destekli yeni ABD ürünü super-app X, son aylarda ABD’nin farklı eyaletlerinden kabul gördü. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, Rhode Island’da bu haftanın başında platforma para transferi lisansı verdi.

Elon Musk, X’in sosyal medya gönderilerinin ötesine geçerek bir “her şey uygulaması” haline gelmesini istiyor. Yeni platform, Haziran’dan beri Arizona, Maryland, Georgia, Michigan, Missouri ve New Hampshire eyaletlerinden lisansları topladı. Musk şimdi Venmo veya PayPal gibi ulusal ödeme sistemlerinin peşinde. Bu arada, en son lisans veren eyalet olan Rhode Island, ödemelerin yanı sıra, kripto hizmetleri içinde yeşil ışık yaktı.

Rhode Island İşletme Düzenleme Departmanı (DBR), web sitesinin SSS kısmında, onay gerektiren firmaların “geleneksel banka havaleleri (Western Union gibi) ve elektronik transferler (PayPal gibi) dahil olmak üzere müşterileri için para aktaran şirketleri de içerdiğini” belirtiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1