Elon Musk Bu Altcoini Seçecek!

Crypto Kaleo takma adlı analist, Elon Musk’ın DOGE’yi yakında X’e entegre etmesini kuvvetle muhtemel görüyor. Hem Crypto Kaleo hem de Michael van de Poppe, yatırımcıların DOGE biriktirmeye bakmaları gerektiğini söylüyor. Bu arada, son 24 saat içinde kripto para fiyatı %2,26 artış kaydetti.

Elon Musk’ın DOGE’yi X’e entegre etmesi çok muhtemel!”

Kripto para analisti Crypto Kaleo, son Twitter paylaşımlarından birinde, Elon Musk’ın Dogecoin’i (DOGE), X’e entegre etmeyi planladığına inanıyor. Bu arada, Crypto Kaleo’nun yorumu, popüler meme coin’inin fiyatının biraz soğumasına rağmen geliyor. Analist, Haziran ayındaki daha erken bir paylaşımında, Musk’ın X’in yeniden markalaşması sırasında biyografisine DOGE eklemesinin bir tesadüf olduğuna inanmadığını söylüyor.

Crypto Kaleo’nun DOGE entegrasyon umutları, X’in yaratıcı kazanç teşvikleri uygulamasıyla arttı. Ayrıca kripto para balinası, bunun “doğru zamanlama” olduğunu ileri sürüyor. Analist, DOGE’nin fiyatı düşmüş olsa da, yatırımcılara herhangi bir fiyat düşüşü sırasında DOGE biriktirmeye başlamanın iyi bir fikir olduğunu söylüyor.

Popüler kripto para için en iyi giriş bölgesi neresi?

Tanınmış kripto para yatırımcısı ve analisti Michael van de Poppe, DOGE hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Popüler analist, Crypto Kaleo ile yatırımcıların DOGE biriktirmeye başlamaları gerektiği konusunda hemfikir. Van de Poppe’ye göre, en iyi giriş bölgesi DOGE 0,06982 dolara ulaştığında olacak.

DOGE fiyat performansı

CoinMarketCap’e göre, son 24 saat içinde DOGE’nin fiyatı %2,26’lık bir artış kaydetti. Popüler meme coin’i, basın zamanında 0,07489 dolardan işlem görüyor. Böylece kripto para, 0,07237 dolarlık günlük dip seviyesinden uzaklaşarak, günlük zirve seviyelerinde dolaşıyor. Özellikle, meme kripto para için gün içi işlem hacmi yaklaşık 282 milyon dolar olarak gerçekleşti. Bu da bir önceki güne göre %21’den fazla bir düşüşü işaret etti. Ayrıca DOGE, haftalık performansında %2,98 ile kırmızı bölgeden kurtulmayı başaramadı.

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, DOGE 2021 Mayıs’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,7376 dolara ulaştı. Ancak, popüler kripto para daha sonra %90 gibi önemli bir fiyat düşüşü yaşadı. Böylece, şu anki fiyat seviyesi olan 0,07489 dolara geriledi. DOGE’nin piyasa değeri mevcut durumda yaklaşık 10,5 milyar dolar seviyesinde. Meme coin’i piyasa değeri açısından en büyük 7. kripto para birimi olarak sıralamada yerini alıyor. Bu da onu 6. sıradaki stablecoin USD Coin’in (USDC) hemen arkasına yerleştiriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1