Ekip Sattı! Türklerin de Aldığı Metaverse Coin Dump’landı!

Binance’te listeli bir metaverse coin ImmutableX (IMX) için önemli gelişme var. Son dönemde piyasada yaşanan ayrışma ve önemli fiyat artışlarıyla dikkat çekti. Ancak, yakın zamanda IMX tokenlarının geliştirici hazinesinden önemli ölçüde çıkması ilginç bir durum ortaya koyuyor. Buna göre, yatırımcıların endişelerini tetikliyor. Ayrıca kripto para biriminin de değerini etkiliyor.

Metaverse coin ImmutableX’in son gelişmeleri

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’de yer alan metaverse coin ImmutableX (IMX), sektörde manşetlere çıktı. Buna göre Kripto para biriminin daha geniş piyasadan kayda değer bir şekilde sapması ve dikkat çekici fiyat artışları yatırımcıların ilgisini çekti.

ImmutableX’in geliştirici hazinesine sürekli olarak yeni IMX tokenleri eklemesine rağmen farklı bir durum var. Buna göre, son zamanlarda yaşanan önemli bir çıkış yatırımcılar arasında endişelere yol açtı. Metaverce coin IMX tokenlerinin geliştirici hazinesinden ani hareketi, kripto topluluğu içinde tartışmaları tetikledi.

2 Ağustos’ta kayda değer transfer

Saygın bir veri sağlayıcısı olan Token Unlocks’a göre, kripto para birimi ImmutableX’in geliştirme ekibi 2 Ağustos’ta 47,16 milyon IMX tokeninin transferini başlattı. Yaklaşık 36,3 milyon dolar değerindeki metaverse coin IMX transferi söz konusu. Projenin dinamikleri üzerinde kayda değer bir etki yarattı.

metaverse coin

Yeni cüzdandaki tokenler şu an itibariyle herhangi bir kripto para borsasına gönderilmemiş durumda. Ancak spekülasyonlar metaverse coin ImmutableX ekibinin bu tokenlerin tezgah üstü (OTC) satışını gerçekleştirmiş olabileceğini gösteriyor.

Metaverse coin transferlerinin yorumlanması

Kripto topluluğu içinde bazı yatırımcılar farklı yorumlar yapıyorlar. Buna göre, transfer edilen bu IMX tokenlerinin 12 Ağustos’ta yapılması planlanan kilit açma işlemlerinin bir parçası olarak dağıtılmak üzere tahsis edilebileceğini düşünüyor. Diğer taraftan bu beklenti, kripto para biriminin son hareketini çevreleyen devam eden söyleme katkıda bulunuyor.

metaverse coin

IMX tokenı, 2 Ağustos’ta 47,16 milyon IMX tokenının kayda değer bir şekilde çıkışının ardından piyasa değerinde kademeli bir düşüş yaşadı. Token’ın fiyatı bu dönemde yaklaşık %10 oranında düştü. Bununla birlikte, token dayanıklılık göstermiş ve sonraki işlem seanslarında değerini geri kazanmaya başlamış durumda

Heyecan ve dikkatin bir karışımı

Kripto para birimi metaverse coin ImmutableX’in son dönemdeki yolculuğu ilginç. Kriptokoin.com olarak baktığımızda, piyasadaki farklılaşmadan kaynaklanan heyecan var. Ayrıca tokenlerin önemli ölçüde çıkışından kaynaklanan temkinlilik de söz konusu.

Kripto topluluğu gelişmeleri izlemeye ve metaverse coin ile ilgili gidişatı tahmin etmeye devam ediyor. Diğer taraftan, ImmutableX’in dinamikleri yatırımcılar arasında aktif bir tartışma ve gözlem konusu olmaya devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1