Ekibin Önemli Güncellemelerinin Ardından Bu Altcoin Fiyatı Sıçradı!

Popüler meme coin’i Shiba Inu’nun bugün Shibarium için müjdeli haberler verdi. Bunun ardından daha önce sıkışmış altcoin projesinin BONE tokenleri ilgili olumlu güncellemelerin ortasında etkileyici bir fiyat artışı gerçekleştirdi.

SHIB Army heyecanlı

Shiba Inu geliştiricisi Shytoshi Kusama daha önce Shibarium’un kapasitesini yüzde 1.500 oranında artırma sözü verdi. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Shiba Inu ekibi, Shibarium’a yeni bir izleme sistemi ve RPC düzeyinde hız sınırlaması ve otomatik sunucu sıfırlama gibi ekstra arıza emniyet mekanizması ekledi. Bu sayede ekip, Shibarium’un güvenliğini, istikrarını ve ademi merkeziyetçiliğini artırmayı hedefliyor.

Lucie ayrıca ekip Blockchain indekslerken topluluktan sabırlı olmalarını istedi. Buna ek olarak, Shiba Inu ekibi tamamen işlevsel bir yönetim ve yönetişim yapısı kurmak için ShibPaper uygulamasını başlatacak. Ağ üzerinde daha fazla proje ve dApp inşa edildikçe Shibarium’un kullanışlılığı ve token yakımı artacak.

Altcoin fiyatı güçlü artış kaydetti!

BONE gaz tokenı gün içinde %17’nin üzerinde değer kazandı. Altcoin, 1,25 dolardan dikey artışla 1,41 dolara yükseldi. CMC verilerine göre token şu anda 1,40 dolardan işlem görüyor. Buna ek olarak, işlem hacmi son günde %100 artış kaydetti. Bu da yatırımcıların dikkatini çektiğinin bir işareti oldu.

Altcoin
BONE günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Öte yandan, Shiba Inu yeni yatırımcılar eklemeye devam etti. Önceki gün SHIB’yi elinde bulunduran kişi sayısında dramatik bir artış yaşandı. Metrikler, son 24 saat içinde SHIB’ye sahip olan kişi sayısının 2.418.953 arttığını gösteriyor.

BONE rallisinin nedenleri

Özellikle, BONE’un etkileyici fiyat performansı öncelikle altcoin projesinin ekosistemindeki birçok olumlu gelişmeye bağlı. Böyle bir yükseliş nedeni, Shibarium testnet explorer’ı Puppyscan’ın yakın zamanda yeniden tasarlanması. Bir diğeri ise daha önce sıkışmış olan BONE tokenlerinin kademeli olarak kullanıcılara sunulması. Perşembe günü, önde gelen Shiba Inu pazarlama uzmanı Lucie, Shibarium’da BONE hakkında heyecan verici bir güncelleme paylaştı. Topluluk influenecer’ı, daha önce sıkışmış bazı BONE tokenlerinin kullanıcıların bakiyelerine düştüğünü doğruladı. Diğer kullanıcılar da bu durumu teyit etti.

Altcoin tokenine olan yüksek ilgiyi besleyen bir diğer faktör de Shibarium main-net’in halka açılmadan önce iyileştirilmesi ve optimize edilmesi. Shytoshi Kusama, Çarşamba günü kullanıcı deneyimini geliştirmek için Shibarium’a eklenen yeni özellikleri de açıkladı. Shibarium, daha önce bildirildiği gibi birkaç günlük aranın ardından blok üretimine yeniden başladı. Özellikle, Shiba Inu ekosistem tokenı BONE, güçlü artış kaydetti. 7,5 milyondan fazla BONE’un yatırılmış olması nedeniyle, destekçiler önümüzdeki aylarda büyük bir ralli için iyimserliğini koruyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2