Efsane Analistten Bitcoin Düşerken Coşturan Tavsiye

Bitcoin ve kripto para dünyasında son zamanlarda bir durgunluk var. Fiyatlar bir çıkıyor sonrasında ise hemen inmeye başlıyor. Bu hızlı iniş ve çıkışlar ister istemez yatırımcılarda bir endişeye de neden oluyor. Piyasada yer alan çoğu kişi ne yapmak gerektiği konusunda da bir fikir edinemiyor. Hal böyle olunca da çoğu kişi kendini bekleme moduna almış durumda. Bu mod içerisinde ünlü analist Michaël van de Poppe’den bir tavsiye geliyor. Haberimizin detaylarına bir bakalım.

Belirsizlik zamanında yol tayini yapmak zorlaşıyor

Bitcoin ve kripto para yatırımı yapmadan önce hepimiz cüzdanımıza şöyle bir bakıyoruz. Özellikle ülkemiz özelinde baktığımızda satın alma gücünün zamanla erozyona uğradığını hepimiz görüyoruz. Enflasyon ile mücadele söz konusu iken hızlı değişen fiyatlar ister istemez hepimizin yaşam tercihlerini değiştirmiş durumda. İşte böyle bir aşamada Poppe önemli bir noktaya vurgu yapıyor.  

Bitcoin analisti Poppe, ekonomik belirsizlik çağında, insanların finansal yatırım yapma konusunda anlaşılabilir bir şekilde endişeli olduğuna dikkat çekiyor. Zor kazanılan parayı kaybetme korkusu, birçok kişinin en güvenli seçenek olarak görünen ‘tasarruf hesabına’ nakit para yatırmayı tercih etmesine neden oluyor. Ancak, Poppe’ye göre farkında olmadıkları şey var. Poppe, bu güvenli görünen seçeneğin göründüğü kadar güvenli olmayabileceğine dikkat çekiyor.

Tasarruf hesaplarında güvenlik yanılsaması ve Bitcoin

Satın alma gücünün erozyonuna dikkat çekmişken Poppe özellikle Bitcoin almayı tavsiye ediyor. Poppe insanların paralarını kaybetmenin potansiyel etkisinden korktukları için, finansmanlarıyla ilgili herhangi bir yatırım yapmaktan korktuklarına dikkat çekiyor. Poppe’ye göre bu durum insanları Bitcoin almaktan alıkoyuyor. Poppe ayrıca finansal geleceğin kontrolünü bireylerin ellerine alması gerektiğine dikkat çekiyor. Kriptokoin.com olarak baktığımızda geleneksel bir tasarruf hesabının güvenlik ağı göründüğü kadar güvenli olmayabiliyor.

Bu Gelişme Bitcoin Fiyatını Etkileyebilir! Çarpıcı Sonuç

Satın alma gücünün kademeli olarak erozyona uğraması sessizce bir servet ölümü anlamına gelebiliyor. Ayrıca Poppe’ye göre paranızın değerini her geçen gün daha da düşürüyor. Finansal geleceğinizi gerçekten güvence altına almak için, yalnızca servetinizi korumakla kalmayıp aynı zamanda büyüme potansiyeli de sunan yatırım fırsatlarını keşfetmek çok önemli. Bilgilenerek ve bilinçli finansal kararlar vererek ekonomik kaderinizi kontrol altına almnız gerekiyor. Ayrıca daha güvenli bir gelecek sağlayabilirsiniz. Poppe’nin vurguladığı şey de işte tam da bu. O yüzden Bitcoin alın diyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1