E-Ticaret Devi Alibaba Blockchain Alanında Önemli Gelişmeye İmza Attı!

Çinli dev şirket Alibaba’nın fintech iştiraki Ant Group, bugün Hong Kong ve uluslararası pazarlara yönelik yeni bir blok zinciri hizmeti olan ZAN’ı başlattı.

Çinli Fintech Devi Ant Group Uluslararası Blockchain Markası ZAN’ı Piyasaya Sürdü

ZAN’ın icra kurulu başkanı Zhang Hui, Şanghay’da düzenlenen bir konferansta yaptığı açıklamada, ZAN’ın hem kurumsal hem de bireysel web3 geliştiricileri için eksiksiz bir blok zinciri uygulama geliştirme ürünleri ve hizmetleri paketi sunduğunu söyledi.

Alipay’in ana şirketi Ant Group, yaptığı açıklamada, ZAN’ın kurumsal müşterilerin gerçek dünya varlıklarını yerel düzenleyici gerekliliklere uygun olarak ihraç etmelerine ve yönetmelerine yardımcı olabileceğini söyledi.

ZAN ayrıca, “Web3 işletmelerinin müşteri kimliği doğrulama, güvenlik koruması ve risk yönetimi konusundaki yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmak” için elektronik müşterini tanıma, kara para aklamayı önleme hizmetleri de dahil olmak üzere teknik ürünler sunmaktadır.

Zhang açıklamasında, “Ant Group Digital Technologies olarak, uygulama geliştirme sürecinde verimlilik ve güvenlikle ilgili darboğazların yanı sıra trendi de gördük,” dedi.

“Bu sorunlu noktaları çözmek için ZAN, Web3 teknolojilerini araştırma ve geliştirmesine yatırım yapmaya, topluluğu desteklemek için daha kapsamlı ve güvenilir teknik hizmetler sunmaya ve Web3 yeniliklerini hızlandırmak için ortaklarımızla birlikte çalışmaya kendini adamıştır,”denildi.

Çin, Eylül 2021’de tüm kripto para birimi işlemlerini yasaklamış olsa da, ülke, Alibaba ve Tencent gibi Çinli teknoloji devlerinin kendi konsorsiyum blok zincirlerini geliştirmeye odaklanmasıyla, yerli blok zinciri teknolojisi ve dijital ekonomiler konusunda yükselişini sürdürüyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4