Dogecoin’deki Pozitif Ayrışma Dikkat Çekti: Eski Günler Geliyor Mu?

TradingView tarafından takip edilen Binance verilerine göre, Memecoin Dogecoin, Salı günü %10 artarak son dört ayın en büyük tek günlük kazancını yaşadı. Bu önemli fiyat artışı, 3 Nisan’dan bu yana elde edilen en yüksek yüzdelik kazanç olarak dikkat çekti.

Dogecoin’deki Yükseliş Yatırımcıların Dikkatini Çekti

Geçtiğimiz iki hafta boyunca DOGE, yeniden markalanan Twitter platformunda bir ödeme mekanizması olarak benimsenme potansiyelini çevreleyen spekülasyonların etkisiyle %25’lik kayda değer bir kazanç elde etti.

Kripto para biriminin son rallisi, kripto piyasasındaki göreceli durgunluğun ortasında göze çarpan bir performans olarak gören yatırımcıların dikkatini çekti.

Matrixport’un araştırma ve strateji müdürü Markus Thielen, diğer kripto paraların şu anda arka planda kaldığı göz önüne alındığında, Dogecoin’in yazın yükselen coini olma potansiyelini vurguladı.

İlgi artışını Elon Musk’ın Twitter’ı yeniden keşfetmeyi amaçlayan pazarlama turuna bağladı.

DOGE’nin popülaritesindeki artış, sürekli vadeli işlemler piyasasına da yansıyor. Özellikle, açık faiz olarak bilinen aktif sürekli vadeli işlem sözleşmelerinde kilitli dolar değeri, 19 Nisan’dan bu yana ilk kez 500 milyon dolar sınırını aştı ve sadece iki hafta içinde iki katına çıktı.

Dogecoin cinsinden açık pozisyon 6,2 milyar DOGE’ye ulaşarak 8 Nisan’da görülen 6,43 milyar DOGE’lik zirveye yaklaştı.

Öte yandan bir analist ise Musk’ın tıpkı geçmişte olduğu gibi DOGE üzerinde tekrar bir yükseliş dalgası yaşatacağına inanıyor. Detaylar haberimizde:

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5