Dogecoin’de Yükseliş Sinyali Mi Geldi? Kripto Para Analisti Gözden Kaçan Detaya Dikkat Çekti

Twitter üzerinde popüler bir kripto para analisti olan Kripto Kralı, Dogecoin hakkında gözlerden kaçan bir detayı ortaya çıkardı.

Kripto Kralı, Elon Musk’ın 2021 yılında paylaştığı ve ABD’de ilk nükleer bombanın geliştirilmesine öncülük eden J. Robert Oppenheimer’ın “Artık Ölüm Oldum, Dünyaların Yok Edicisi (Now I Am Become Death, the Destroyer of Worlds)” sözüne atıfta bulunduğu Tweet’e dikkat çekti.

Musk, söz konusu Tweet’te Dogecoin’e atıfta bulunarak “şimdi şaka (meme) oldum, short’ların yok edicisi” şeklinde yazmıştı.

Analiste göre Musk’ın bu Tweet’inin ardından o dönem DOGE fiyatı 20x yükseliş gerçekleştirmişti.

Kripto Kralı, yeni gelişme olarak Elon Musk’ın aynı Tweet altına iki gün önce “ve daha fazlası için gelmeye devam ediyorlar” yazmasına dikkat çekti.

Dogecoin fiyatı Musk’ın bu Tweet’inin ardından son iki günde %16 yükseldi.

Kripto Kralı’na göre bu son gelişme Elon Musk’ın Twitter’ı yeniden düzenleyerek oluşturduğu X platformunda DOGE’un yer alacağı anlamına gelebilir. Analist, bu düşüncelerinin sonunda DOGE için short düşünenleri de uyardı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4