DOGE ve Bu 6 Coine Dikkat: Parabolik Ralli Geliyor!

DOGE ve kripto para birimi için bugün önemli açıklamalar var. Açıkçası parabolik bir rallinin söz konusu olacağı gündemde. Detaylara bakalım.

Poppe’den Dogecoin DOGE açıklaması

Analist Michael van de Poppe bir Dogecoin grafiği paylaştı. Buna göre orijinal meme coin DOGE’un 0,10 dolar seviyesine doğru genişlemeye devam etmesini beklediğini belirtti. Şu anda, DOGE’nin grafiğin “dibi satın al” bölgeleri içinde kaldığını belirtti.

Geçtiğimiz hafta boyunca DOGE yaklaşık %15’lik bir yükseliş gösterdi. Dogecoin, piyasa değerine göre en büyük meme kripto para birimi. 2013 yılında bir Bitcoin şakası olarak başlatılan ilk kripto para birimidir. CoinMarketCap’in web sitesine göre piyasa değeri şu anda 11.131.157.169 dolar. Onu 4.632.194.305 dolarlık piyasa değeri rakamıyla SHIB takip ediyor.

Analist: Altcoin Cardano bu seviyeye gelecek

Kripto para analisti Dan Gambardello son analizinde Cardano (ADA)’ya yer verdi. ADA fiyatının bir sonraki boğa döngüsünde 7,80 dolara yükselebileceğini öngördü. Videoda ayrıca ADA’yı, Ethereum (ETH) ile karşılaştırdı.

Gambardello’ya göre, Bitcoin (BTC) halving olayı yaklaşıyor. ADA’nın Kilitlenmiş Toplam Değeri (TVL) yaklaşık 179 milyon dolar seviyesinde bulunuyor. Analist ETH için TVL’nin önceki halving olayına kadar yaklaşık 400 milyon dolar olduğunu açıkladı. Daha sonra Kasım 2021’de 105 milyar dolara fırladı. Gambardello’nun yükseliş tezinin doğrulanması halinde ralli söz konusu. ADA’nın piyasa değerinin ihtiyatlı bir şekilde 275 milyar dolara yükselebileceğini tahmin ediyor. Sonuç olarak, altcoin ADA token başına 7,80 dolara ulaşabilir.

LINK önemli artışın arifesinde

Michael van de Poppe tarafından dün paylaşılan bir Twitter gönderisine göre ilginç bir durum var. Chainlink için önemli bir güç ve potansiyel gösteren umut verici bir yeniden test devam ediyor. Herkesin aklındaki soru, bu son yeniden testin farklı sonuçlar verip vermeyeceğiydi.

LINK’in 24 saatin en düşük seviyesi olan 7,48 dolardan ziyade günlük en yüksek seviyesi olan 8,03 dolara çok daha yakın işlem gördüğünü belirtelim. LINK’in 24 saatlik zaferi aynı zamanda her iki piyasa lideri Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) karşısında sırasıyla yaklaşık %5,37 ve %5,12 oranında güçlenmesini sağladı.

Altcoin SHIB ilginç bir formasyon sergiliyor

Popüler meme coin Shiba Inu (SHIB), şu anda fiyat grafiğinde ilginç bir formasyon sergiliyor. Buna göre hem piyasa analistlerinin hem de bireysel yatırımcıların büyük ilgisini çekiyor. Kripto para birimi, genellikle volatilite artışından önce gelen güçlü bir teknik model olan yükselen bir üçgen oluşturuyor.

Yükselen üçgen, düz bir üst direnç çizgisi ve yukarı doğru eğimli bir alt trend çizgisi ile tanımlanıyor. SHIB’nin fiyatı üçgenin tepe noktasına yaklaştıkça, traderlar token fiyatını önemli ölçüde değiştirebilecek potansiyel bir kırılmayı hevesle bekliyor. İlginç bir şekilde, SHIB son zamanlarda 50 günlük hareketli ortalamasını aşmayı başardı. Bu, traderlar tarafından genellikle bir yükseliş göstergesi olarak görülen olumlu bir işarettir. Ancak, asıl zorluk bu ivmeyi korumak ve üçgenin üst direnç çizgisinin üzerine çıkmakta yatıyor. SHIB bunu başarabilirse, önemli bir yükseliş trendine yol açabilir.

Worldcoin’in beklenen performansı

OpenAI CEO’su Sam Altman tarafından desteklenen dijital para birimi Worldcoin (WLD), son zamanlarda fiyatında önemli bir düşüş gördü. Kripto alanında sıcak bir konu olan kripto para birimi, piyasaya sürülmesini çevreleyen ilk olumlu duygulara meydan okuyarak bir düşüş yaşadı. Worldcoin’in fiyatı, 3,3 dolarlık yerel en yüksek seviyesinden 2,2 dolarlık mevcut işlem değerine geriledi. Bu, Worldcoin’in duyurusunun ardından dolaşıma giren iyimser tahminlerle tam bir tezat teşkil eden, neredeyse %30’luk bir değer düşüşü.

DOGE

Worldcoin’in, dünyadaki her bireyin benzersiz bir dijital kimliğe sahip olduğu merkezi olmayan bir kişilik kanıtı sistemi oluşturma hedefi, başlangıçta kripto topluluğunun dikkatini çekmişti. Proje, blockchain teknolojisinin verimliliği ve güvenliğinden yaralanıyor. Buna göre evrensel bir temel gelir dağıtmak için bu sistemi kullanmayı amaçlıyordu.

Altcoin sezonunun başladığı müjdesi

Bitcoin (BTC) hakimiyeti sarsılmaya başladıkça, Glassnode kurucu ortağı Yann Allemann’ın da yinelediği gibi, yeni bir altcoin sezonunun ufukta olabileceğine dair işaretler var. XRP ve SOL gibi diğer altcoinlerde de kayda değer artışlar var. Buna göre her biri %2’nin üzerinde arttı. Altcoinlerin bu yükseliş eğilimi, Altcoin Signal’i kısa bir süre için altcoin sezonu bölgesine yönlendirdi. Bu hareketin ortasında, güçlü anlatımıyla bilinen bir altcoin olan Dogecoin (DOGE), Elon Musk’ın Twitter’ı X olarak yeniden markalama hamlesinin ardından piyasa kazançlarında başı çekiyor.

DOGE

Kriptokoin.com olarak baktığımızda XRP’nin performansı, mevcut altcoin yükselişinde özellikle dikkat çekiyor. CoinGecko verilerine göre, XRP %2,4’lük bir artışla 0,72 dolardan işlem görüyor. En son ralli, Ripple. SEC davasındaki olumlu bir kararın ardından geldi. Tartışmalı token, 1,4 milyar doların üzerinde 24 saatlik işlem hacmi kaydederek yatırımcıların önemli ölçüde ilgisini çekmeye devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-1