Dipleri Gören 3 Altcoin Fırsat Mı?

Bitcoin fiyatı 15 Ağustos’tan bu yana kırmızı günlük mumlar kaydediyor. Altcoin piyasasını da etkisi altına alan düşüş, APE, ICP ve SUI fiyatlarını tarihi diplere çekti. Bir fırsat kapıda mı? Teknik analistler cevaplıyor…

Bu 3 altcoin bu hafta tarihi dipleri gördü

Internet Computer (ICP)

ICP fiyatı, 18 Şubat’ta yılın en yüksek seviyesi olan 8,23 doların altına düştü. Düşüş, 10 Haziran’da 3,35 dolara yok açtı. Altcoin daha sonra 3,50 dolar yatay destek alanında (yeşil simge) sıçradı.

Ancak yükselişi uzun sürmedi. Aksine, 14 Ağustos’ta direnç çizgisi tarafından tekrar reddedildi. 3 gün sonra ATL fiyatı olan 3,15 dolara düştü. Düşüşe rağmen, ICP fiyatı henüz 3,50 dolar yatay destek alanının altına kapanmadı. Bunu yapmadığı sürece, yükseliş trendinin tersine dönme potansiyeli hala devam ediyor.

Eğilim devam ederse, ayılar %25 ek düşüş için baskı yapabilirler. Bu da bir sonraki desteğe 2,58 dolara açabilir. Fiyat tarihi diplerde olduğu için, bir sonraki en yakın desteği bulmak için 1,61 harici Fib düzeltmesi gerekiyor. Teknik analist Valdrin Tahiri, böyle bir urumda fiyatın 4,50 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. Bu pozisyon dipten kar alma hedefine %30 kazanç sağlayacak.

SUI (SUI)

SUI fiyatı 22 Haziran’dan bu yana alçalan bir direnç çizgisinin altına düştü. Bu çizgi, en son 13 Ağustos’ta olmak üzere çok sayıda reddedilmeye neden oldu. Ayrıca, devam eden düşüşü katalize etti. Sonuç olarak, SUI için tarihi bir dip olan 0,45 dolara yol açtı.

Bir sonraki en yakın destek, mevcut fiyattan %15 düşüşle 0,41 dolar. Öte yandan, SUI fiyatı yükselirse, mevcut fiyattan %17’lik yükseliş söz konusu. Analiste göre bu da 0,55 dolardaki alçalan direnç çizgisine denk geliyor.

Apecoin (APE)

APE fiyatı, 17 Haziran’dan bu yana azalan bir paralel kanalın içinde yer alıyor. Bu kanallar, düzeltici modeller olarak kabul edilmektedir. Bu nedenle, ondan nihai bir kopuş en olası senaryo olacak. Ancak, APE fiyatı 17 Ağustos’ta 1,80 dolarlık yatay destek alanından kırıldı. Böylece, ATL seviyesi olan 1,34 dolara ulaştı. Bu bir düşüş işaretidir ve kanaldan kopma olasılığını riske atar.

Kanalın destek hattında güçlü bir sıçrama, %20’lik bir artışla 1,80 dolara yol açabilir. Öte yandan, kanaldan bir döküm, fiyatı mevcut fiyattan %26 düşüşle 1,11 dolara çıkarır.

BNB için 212 dolar kritik

BNB fiyatı son zamanlarda kritik 212 dolar desteğini korudu. Bu bölgenin önemi, Binance tarafından sunulan ve tasfiye eşiği 212 dolar olan BNB teminatlı kredileriydi. Bu eşik başlangıçta bu yılın Haziran ayında 220 dolar olarak belirlendi. Ancak daha sonra 212 dolara kadar düştü.

Analist MartyParty, CZ’nin borsanın istikrarını korumak için önlemler alıyor gibi göründüğüne dikkat çekti. TUSD (TrueUSD) için bir cüzdan adresinden Bitcoin (BTC) sattığı ve ardından geliri BNB satın almak için kullandığı gözlemlendi.

Bu gelişmelerin arsında BNB, kritik seviyeye oldukça yakın olan 214 dolar bölgesine işlem görüyor. 212 dolar Binance ve BNB’nin zor durumda kaldığı günlere işaret edecek. Kriptokoin.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, çoğu uzman 25.000 dolar seviyeler beklediği için bu düşüş gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1