Digital Currency Group-Gemini Davasında Yeni Gelişme: DCG, Davanın Reddedilmesi İçin Başvuruda Bulundu

Digital Currency Group (DCG), bir kripto para kredi platformu ve DCG’nin bir yan kuruluşu olan Genesis Global Capital’in iflası üzerine Gemini Trust Company tarafından açılan davanın reddedilmesi için başvuruda bulundu.

Gemini tarafından Temmuz ayında açılan davada DCG ve CEO’su Barry Silbert, Genesis’in mali durumunu yanlış beyan ettikleri ve Gemini ile Genesis’in diğer alacaklılarını zarara uğrattıkları iddiasıyla dolandırıcılık ve komplo kurmakla suçlanıyor.

Gemini, DCG ve Silbert’in Genesis’in bilançosunda, Haziran 2022’de Singapur merkezli bir kripto hedge fonu olan Three Arrows Capital’in çöküşünden kaynaklanan milyar dolarlık bir tutarsızlığı gizlediğini iddia ediyor.

Gemini, Genesis’ten 1.1 milyar dolardan fazlasını geri almaya çalışıyor.

DCG iddiaları reddediyor ve davayı “Cameron ve Tyler Winklevoss’un suçu kendi kötü yönetimlerinden saptırmak için bir yıldır sürdürdükleri Twitter tabanlı itibar suikastı ve PR kampanyasının temelsiz bir devamı” olarak nitelendiriyor.

DCG ayrıca Perşembe günü bir dizi tweet atarak Genesis iflas davasının yakında sonuçlanmasını beklediğini ve daha iyi bir finansal sistemin geliştirilmesini hızlandırma misyonu doğrultusunda çalışmaya devam ederken bu “saçma davayı” geride bırakmayı dört gözle beklediğini belirtti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4