Dev Yatırım Şirketi DWF Labs, Yeni Altcoin İşbirliğini Duyurdu!

Jasmy ve DWF Labs, IoT Blockchain büyümesini desteklemek ve küresel olarak veri demokratikleştirmeyi geliştirmek için ortaklık duyurdu.

Jasmy ve DWF Labs Ortaklık Kurdu

Blok zinciri ve Nesnelerin İnterneti (IoT) kesişiminde bir yenilikçi olan Jasmy, dünya çapında veri demokratikleşmesini iyileştirmek için IoT blok zinciri sektörünün küresel genişlemesini teşvik etmek üzere DWF Labs ile ortaklık kurdu.

Şirketler ve kullanıcıları arasında blok zinciri teknolojisinin benimsenmesini artırmaya yönelik ortak vizyon, bunu her iki şirket için de doğal bir sonraki ilerleme haline getiriyor.

Jasmy, şirketlerin kişisel verilerinin tam kontrolünü ve sahipliğini korumak isteyen kullanıcılara kolayca çözüm sunmalarına yardımcı oluyor.

Jasmy, kullanıma hazır platformu, IoT cihazları, geliştirme ortamı hizmetleri ve veri analizi gibi bir dizi çözüm sunarak IoT üreticileri, yüksek teknolojili olmayan işletmeler, KOBİ’ler ve çözüm sağlayıcılarla doğrudan çalışmaktadır.

DWF Labs, Jasmy için OTC hizmetleri, ortaklıklar ve medya desteği gibi ekosistemin büyümesini sağlayacak eksiksiz bir çözüm paketini masaya getiriyor.

DWF Labs’ın dijital varlık alanındaki uzmanlığı, Jasmy’nin verilerin gücünü bireylerin ellerine geri verme misyonunu güçlendirecek.

Jasmy’nin CFO’su Bay Hara, “DWF Labs ile ortaklıktan çok memnunuz ve onların işbirliği ekosistemimizi genişletme çabalarımız için önemli bir güç.

Bu ortaklık sayesinde dünya çapında bireyleri güçlendirmeyi ve daha adil bir dijital sahiplik ortamı yaratmayı dört gözle bekliyoruz,”dedi.

Bu heyecan verici ortaklık, Jasmy’nin en son yeniliği olan Kişisel Veri Dolabı’nı (PDL) duyurmasının hemen ardından geldi.

Jasmy Kişisel Veri Dolabı, şifresiz kimlik doğrulama yoluyla güçlü güvenlik sağlıyor. Kimlik ve şifre girme ihtiyacını ortadan kaldıran bu çözüm, akıllı telefon uygulamalarına ve giyilebilir cihazlara dahil edilecek.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4