Dev Yatırım Şirketi Bu Altcoin Projesine Yatırım Yaptı! Fırladı!

Ayı piyasası boyunca aktif bir kurumsal yatırımcı olarak ortaya çıkan DWF Labs, altcoin piyasasına fon akıtmaya devam ediyor. Ralliye yol açan son gelişmede, bir cüzdan saklama çözümüne 7 haneli yatırımını duyurdu.

DWF Labs, bir kez daha 7 haneli altcoin yatırımı ile gündemde

Web3 yatırım firması DWF Labs, bugün multi-chain cüzdan çözümü Coin98 Wallet’a 7 haneli yatırımını duyurdu. 70’den fazla Blockchain ile entegre olan Coin98, her kullanıcı için varlık yönetimine ve kullanımına kusursuz bir deneyim getirmeyi hedefliyor.

Resmi duyuruda yatırımın tam miktarı yer almadı. Ancak 1 milyon doların üzerinde, geliştirme odaklı bir yatırım taahhüt edildi.

DWF Labs, Kore, Singapur, İsviçre, Birleşik Arap Emirlikleri ve Britanya Virjin Adaları’nda yerleşik küresel bir Web3 yatırım firmasıdır. Web3 şirketleri için likidite hizmetleri, borsa listeleme ve diğer danışmanlık hizmetleri sağlar. Aynı zamanda, dünyanın en büyük endüstri oyuncularından biri olan Digital Wave Finance’in (DWF) bir parçasıdır. Büyük şirketin yatırımcı haberini, Coin98 (C98) fiyatının çift haneli rallisi takip ediyor.

Coin98 (C98) fiyatı çift haneli fırladı

Piyasa değerine göre 268. sırada yer alan Coin98 (C98), DWF Labs yatırımının ardından %15’ün üzerinde değer kazandı. Altcoin şu anda büyük bir düzeltme yaşamadan kazançlarının büyük bir kısmını elinde tutuyor. Gün içinde 0,137969 dolardan 0,168709 dolara pik yaptı.

Coin98 Super App hakkında

Coin98, insanları kripto dünyasına güvenli ve güvenli bir şekilde bağlamak için tasarlanan bir süper uygulamadır. Küresel kullanıcılara, gözetim dışı, multi-chain NFT ve kripto cüzdanı, DEX’ler, vb. hizmetleri sunar. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, altcoin projesi geçen yıl CyBallOfficial’ı satın alarak Web3 Gaming’e geçmişti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1