Dev Web3 Şirketi DWF, Bu Altcoine Yatırım Yaptı! Fiyatta Ani Sıçrama Var!

Merkezi olmayan bir finans (DeFi) protokolü ve zincir içi likidite sağlayıcısı olan Coin98, küresel bir dijital varlık piyasası yapıcısı ve çok aşamalı web3 yatırım şirketi olan DWF Labs’ten yatırım aldığını duyurdu.

Coin98 DWF’den Yatırım Aldığını Açıkladı

Yatırım, Coin98’in küresel olarak benimsenmesini hızlandırmasına ve ürün tekliflerini genişletmesine yardımcı olacak.

Yatırımın duyurulmasının ardından Coin98’in fiyatında ani sıçrama meydana geldi.

Coin98 Günlük Grafiği

Coin98, benzersiz bir proaktif piyasa yapıcı (PMM) algoritması kullanarak otomatik piyasa yapıcılardan (AMM) daha iyi likidite ve fiyat istikrarı sunmayı amaçlayan bir DeFi protokolüdür.

PMM algoritması, insan alım satım davranışını taklit eder ve varlıklar için doğru piyasa fiyatlarını toplamak için oracle’lar kullanır.

Daha sonra, likidite sağlayıcılarının (LP) portföylerini dengelemek, fiyat kaymasını azaltmak ve ödül olarak arbitraj ticaretine izin vererek geçici kaybı ortadan kaldırmak için bu fiyatların yakınında yeterli likidite sağlar.

CoinMarketCap1’e göre Coin98, 127 milyon dolar piyasa değeri ve 24 saatlik 13 milyon dolarlık işlem hacmiyle tüm kripto para birimleri arasında 257. sırada yer almaktadır.

DWF Labs, token listelemeden piyasa yapıcılığına ve OTC ticaret çözümlerine kadar destek sağlayan küresel lider bir dijital varlık piyasa yapıcısı ve çok aşamalı web3 yatırım firmasıdır.

DWF Labs, 40’tan fazla borsada spot ve türev piyasalarda işlem yapan dünyanın en büyük yüksek frekanslı kripto para ticareti kuruluşlarından biri olan Digital Wave Finance’in (DWF) bir iştirakidir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5