Dev Şirket, Türklerin Sepetindeki Altcoin YGG’yi Satıyor

Bir altcoin için bugün önemli bir gelişme yaşanıyor. Buna göre kripto para için YGG için bir satış başlamış gibi duruyor. Haberin ayrıntılarına bakalım.

Altcoin YGG token yeni zirvelere yükseliyor

Blockchain oyunları için NFT’lere yatırım yapan öncü bir merkezi olmayan kuruluş Yield Guild Games’in  kripto para birimi YGG değerinde önemli bir artış yaşadı. Buna göre fiyat iki kattan fazla arttı. 0,65 dolara geldi. Ancak, bazı erken yatırımcıların YGG tokenlerini Binance’de satarak bu fiyat artışından faydalandığını ortaya koyuyor.

Diğer traftan erken dönem yatırımcıların kar alma fırsatını kaçırmadıkları görülüyor. Buna göre altcoin YGG’nin etkileyici fiyat yükselişi dikkat çekiyor. Ayrıca bazı erken yatırımcıların YGG tokenlerini satarak bu artıştan faydalanmayı tercih ettiği görülüyor. Özellikle, büyük kripto para birimi işlemlerini izleyen bir platform olan LookOnChain’in verileri var. Buna göre, önde gelen bir kripto para birimi borsası olan Binance’deki önemli yatırımcıların kayda değer satışlarını ortaya koyuyor.

DWF Labs satışa öncülük ediyor

YGG’nin fiyat artışından yararlanan önde gelen erken yatırımcılar arasında, bir piyasa yapıcı ve likidite sağlayıcı olan DWF Labs öne çıkıyor. Geçmişte Yield Guild Games Hazinesinden 29,13 milyon altcoin YGG token (16 milyon dolar) alan DWF Labs, kısa süre önce Binance’e 3,65 milyon YGG token (2,1 milyon dolar) yatırarak stratejik bir satış kararının sinyalini verdi.

Dieğr taraftan kilit yatırımcıların ek satışları da gündemde. Diğer önemli yatırımcılar da kâr elde etme fırsatını değerlendirdi. Oyun ve espor odaklı bir risk sermayesi şirketi olan BITKRAFT Ventures hamle yaptı. Buna göre Binance’e 1,57 milyon YGG token (907.000 dolar) yatırdı. Bu hareket, kurumsal kripto alım satım platformları Wintermute Trading ve FalconX aracılığıyla söz konusu oldu. Ayrıca, “0x639B” cüzdan adresiyle tanımlanan bir başka önemli oyuncu da Binance’e 2 milyon altcoin YGG token (1,16 milyon dolar) yatırdı. Ayrıca cüzdanında eşit miktarda YGG’yi de tutuyor.

Piyasa dinamiklerinde gezinme

Kriptokoin.com olarak baktığımızda altcoin YGG’nin dikkat çekici fiyat artışı söz konusu. Buna göre, kripto topluluğu içinde blockchain oyunlarına ve NFT’lere yönelik artan coşkuyu yansıtıyor. Token’ın değerinde önemli bir artış yaşanırken, ilk yatırımcıların Binance’teki kâr elde etme eylemleri, bir duruma işaret ediyor. Dalgalanmalardan yararlanma ile fiyatın sürekli değer kazanma potansiyeli arasındaki hassas dengeyi vurguluyor.

ygg 640w
ygg 640w

Merkeziyetsiz oyun ve NFT yatırımlarının gelişen manzarası önemli bir sonuç ortaya koyuyor. Yatırımcıların token değerlerini ve piyasa duyarlılığını etkileyen çeşitli faktörleri göz önünde bulundurmaları gerektiğine işaret ediyor. Ayrıca piyasa dinamiklerini stratejik olarak yönlendirmeleri gerektiğinin altını çiziyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1