Dev Piyasa Yapıcı Milyonlarca Dolar Transfer Etti, Bu Coin Fiyatı Uçuşa Geçti!

Dev piyasa yapıcı ve ticaret şirketi DWF Labs, Bella Protocol (BEL) özelinde yaptığı milyon dolarlık transfer ile dikkat çekti.

DWF Labs, BEL fiyatında yaşanan kayda değer yükseliş öncesinde yaptığı transfer ile dikkatleri üzerine topladı. On-chain analitik firması EmberCN’e göre DWF Labs kısa süre önce Binance’e 3,9 milyon BEL transferi gerçekleştirdi.

Söz konusu miktar, şirketin işlemi gerçekleştirdiği esnada 2 milyon dolara karşılık geliyordu. DWF Labs’in yaptığı bu işlemden yaklaşık bir buçuk saat sonra BEL fiyatında %20’lik ani bir yükseliş yaşandı.

Piyasa yapıcının tokenları aktardığı esnada BEL fiyatı ortalama 0,508 dolardan işlem görüyordu. Yaşanan yükselişle birlikte DWF Labs Binance’e BEL aktarımı yaptıktan sonraki saatler içerisinde 350 bin dolarlık kar etmiş oldu.

Bella Protocol 2020 yılında Binance Launchpool’un ilk projesi olarak piyasaya sürülmüştü. CoinGecko verilerine göre kısa süre içerisinde %18 yükseliş sergileyen BEL, 0,508 dolar seviyesinden 0,617 dolara kadar yükseldi. BEL yazım esnasında 0,579 dolardan alıcı buluyor.

DWF Labs haziran ayının sonunda 18 milyon dolar değerinde 83 milyon Conflux (CFX) satın alarak gündeme gelmişti.


source site-9