Dev Piyasa Yapıcı, Bir Günde Yüzde 100 Yükselen ve Gündemden Düşmeyen Altcoini Binance’e Taşımaya Başladı

Blok zinciri oyunlarında kullanılan non-fungible tokenlere (NFT’ler) yatırım yapan merkeziyetsiz bir kuruluş olan Yield Guild Games’in (YGG) yerel tokeni YGG kısa bir süre içerisinde büyük bir yükseliş yaşayarak fiyatını iki katından fazlasına çıkardı.

0.65 dolara kadar tırmanan YGG, yaklaşık olarak 1 senedir ulaşamadığı bir seviyeye tırmanmış oldu.

Ancak herkes YGG tokenlarını satmadan elinde bekletmiyor. Büyük kripto para işlemlerini takip eden bir hizmet olan LookOnChain’in verilerine göre, YGG’nin ilk yatırımcılarından bazıları tokenlerini dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’de satıyor olabilir.

En dikkat çekici satıcılardan biri, YGG’nin ilk yatırımcılarından biri olan bir piyasa yapıcı ve likidite sağlayıcı olan DWF Labs.

En dikkat çekici satıcılardan biri, YGG’nin ilk yatırımcılarından biri olan bir piyasa yapıcı ve likidite sağlayıcı olan DWF Labs. DWF Labs, son 3.65 milyon YGG tokenini (2.1 milyon dolar) bir saat önce Binance’e yatırdı.

DWF Labs geçtiğimiz yıl Yield Guild Games Hazinesinden toplam 29.13 milyon YGG (16 milyon dolar) almış. Son işlem ile birlikte kurumun hazinesinde YGG altcoini kalmadı.

Diğer iki yatırımcı da fiyat pump’ının ardından Binance’e 3.57 milyon YGG (2.06 milyon dolar) yatırdı. Oyun ve espora odaklanan bir risk sermayesi şirketi olan BITKRAFT Ventures, iki kurumsal kripto alım satım platformu Wintermute Trading ve FalconX aracılığıyla Binance’e 1.57 milyon YGG (907.000 dolar) yatırdı.

“0x639B” adresine sahip başka bir balina Binance’e 2 milyon YGG (1.16 milyon dolar) yatırdı ve cüzdanında hala 2 milyon YGG (1.16 milyon dolar) bulunuyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

[tdb_single_related modules_on_row=”eyJhbGwiOiIzMy4zMzMzMzMzMyUiLCJwaG9uZSI6IjEwMCUifQ==” modules_category=”image” show_author=”none” show_date=”none” show_com=”none” show_excerpt=”none” show_btn=”none” ajax_pagination=”next_prev” related_articles_posts_limit=”3″ image_width=”eyJwaG9uZSI6IjMwIn0=” image_floated=”eyJwaG9uZSI6ImZsb2F0X2xlZnQifQ==” meta_padding=”eyJwaG9uZSI6IjBweCA1cHggNXB4IDEwcHgifQ==” custom_title=”Benzer Yazılar” block_template_id=”td_block_template_9″ header_text_color=”#2c3242″ border_color=”#2c3242″ show_cat=”none” title_tag=””]


source site-4