Dev Kripto Para Borsası Avrupa Pazarına Açılmak İçin Fon Toplamaya Başladı!

Köklü bir kripto para borsası olan Bitstamp, platformun küresel CEO’su Jean-Baptiste Graftieaux tarafından doğrulanan bilgiye göre, yeni sermaye toplamak için görüşmelerde bulunuyor.

Kripto Para Borsası Bitstamp, Genişleme İçin Finansman Sağlamak Üzere Görüşmelere Başladığını Açıkladı

Kaynak üretme girişimi, Galaxy Digital Holdings’in sürece danışman olarak katılımıyla Haziran ayı sonlarında başladı.

Bir sözcüye göre, bu finansman çabasının temel amacı Bitstamp’ın operasyonel büyümesini desteklemek.

Borsa, toplanan fonları, önümüzdeki yıl Avrupa’da türev ticaretinin başlatılması da dahil olmak üzere çeşitli girişimleri desteklemek için kullanmayı planlıyor. Ayrıca Bitstamp, Asya ve Birleşik Krallık’taki pazar erişimini genişletmeyi hedefliyor.

Finansman görüşmelerine rağmen Graftieaux, Bitstamp’in aktif olarak şirketin satışını hedeflemediğini vurguladı.

Graftieaux, “Bitstamp satılık değil ve aktif olarak şirketi satmak istemiyoruz” dedi.

CEO ayrıca, öncelikli hedefin Bitstamp’ın büyüme yörüngesini hızlandırmak için stratejik yatırımcılardan fon toplamak ve hem perakende hem de kurumsal kripto müşterileri için yeni ürün ve hizmetlerin sunulmasını sağlamak olduğunu belirtti.

Finansman görüşmelerinde yer alan danışmanlık firması Galaxy Digital Holdings, daha önce Pantera’nın Bitstamp ile olan ilişkilerinde rol oynamıştı. Pantera bu yıl Bitstamp’taki azınlık hissesini Ripple’a satmıştı.

Sektördeki değişikliklere rağmen, Bitstamp alaka düzeyini korudu ve şu anda 24 saatlik bir süre içinde yaklaşık 126 milyon dolarlık işlem hacmiyle işlem hacmine göre dünyanın yedinci en büyük borsası konumunda.

Bu yıl Bitstamp USA, pazar payında düşüş yaşayan Binance US gibi diğer bazı borsaların aksine, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki pazar payını genişletmeyi başardı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4