Dev Kripto Para Balinaları, Bu 3 Altcoin’den Sattı!

Kripto sularında dalgalanmalar olurken, kripto para balinaları da hareket halinde. On-chain izleyicilere göre balinalar 3 altcoin varlıklarını elden çıkardı. Gelişmeleri okuyucularımız için derledik.

Certus One, Binance’e 1 milyon LDO yatırdı

On-chain analitik platformu Spot On Chain, Certus One’ın son 3 gün içinde Binance’e günde 1 milyon LDO olmak üzere toplam 3 milyon LDO yatırdığını bildirdi. Certus One, bir Lido node operatörü ve yatırımcısı. Böylece, toplamda 3 milyon LDO (5,59 milyon dolar) yatırdı. Bunun 1,48 milyon LDO’su (2,7 milyon dolar) hala bu adreste duruyor.

Certus One’ın 2020 yılında Lido Finance’ten 10 milyon LDO aldığını belirtmek gerekiyor. Ayrıca, 14 Temmuz 2023 tarihinde LDO’ları Binance’e aktarmaya başladığını hatırlatalım. Şirket, bugüne kadar altcoin projesinin tokenlerinden Binance’e 8,52 milyon LDO yatırdı.

4 dev balina borsalara GMX boşalttı, altcoin fiyatı çakıldı!

Bir diğer on-chain analitik platformu Lookonchain de kripto para balinalarını takip ediyor. Lookonchain, son 24 saatte dört dev balinanın 62.274 GMX (yaklaşık 3 milyon dolar) sattığını paylaştı. Balinaların satışları altcoin fiyatı üzerinde ciddi etki yarattı. Bu hamleleriyle balinalar, GMX fiyatının yaklaşık %7 oranında düşmesine neden oldu.

Curve kurucuları milyonlarca dolarlık altcoin satışı yaptı

On-chain analistlerine göre, Curve’ün kurucusu Michael Egorov token satışlarına devam ediyor. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Egorov, bir süredir token satışı yapıyor. Kurucu, token satışından elde ettiği geliri borçlarını kapatmak için kullanıyor. Bu doğrultuda Egorov dün ve bugün arasında iki kuruluşa 13,75 milyon CRV sattı. Egorov, 12,5 milyon CRV’yi Binance Labs’e ve 1,25 milyon CRV’yi Accumulated Finance’e sattı.

Bu arada, Curve’ün kurucusu 1 Ağustos’ta CRV’leri OTC olarak satmaya başladı. O zamandan bu yana, 33 yatırımcıya/kurumlara 62,96 milyon dolar karşılığında toplam 157,4 milyon CRV satıldı.

Curve Finance toparlanmaya çalışıyor

Önemli bir kripto analitik kaynağı olan Santiment, kısa bir süre önce Curve Finance’in on-chain ölçümlerinin ayrıntılı bir analizini sunarak, altcoin projesinin cesaret kırıcı düşüş eğiliminin ardından toparlanmaya çalıştığını gösterdi. Curve Finance çilesinin en kötüsü geride mi kaldı? Santiment’in vurguladığı on-chain ölçümler Curve Finance’in toparlanma yolunda olduğunu gösteriyor.

Bu arada, belki de gözlemlenen en etkileyici ölçüt balina birikimindeki eğilim. Ellerinde 10.000 ila 100 milyon CRV tutan bu büyük adresler, bu ayın başından beri hızla artan balina birikimiyle CRV’ye olan güvenlerini tazelemiş görünüyor. Santiment verilerine göre, bu adresler son iki hafta içinde altcoin varlıklarını artırmaya devam etti. Sonuç olarak, iki hafta önce CRV’nin dolaşımdaki arzının %33’ünü oluşturan kümülatif varlıkları, dolaşımdaki arzın %41’ine yükseldi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Dev Kripto Para Balinaları, Bu 3 Altcoin’den Sattı!


source site-1