Dev Kripto Bankası, Hong Kong’ta Faaliyet Göstermek İçin Onay Aldı!

İsviçre’nin öncü kripto bankası Seba, bölgesel iştiraki için Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu (SFC) tarafından verilen ilke onayı (AIP) ile küresel genişleme çabalarında önemli bir aşamaya ulaştı.

İsviçre Kripto Bankası Seba, Hong Kong’da Faaliyet Göstermek İçin Onay Aldı

Bu stratejik hamle, Seba’nın uluslararası ayak izini genişletme ve Asya’nın en önde gelen finans merkezlerinden birinde varlık gösterme konusundaki kararlılığını gösteriyor.

AIP, Seba Hong Kong’un kripto veya sanal varlıklarla ilgili ürünler ve geleneksel menkul kıymetleri içeren işlemlerde bulunmasını sağlayacak tam lisansın alınmasındaki ilk aşamayı işaret ediyor.

Bu adım, kripto ve blok zinciri alanında faaliyet gösteren işletmeleri bölgeye çekmeyi amaçlayan Hong Kong’un Haziran 2023’te tanıtılan son düzenleyici çerçevesiyle örtüşüyor.

Seba daha önce de Şubat 2022’de Abu Dabi Global Market’ten bir lisans almıştı.

Seba Group CEO’su Franz Bergmueller, bu düzenleyici başarının önemini dile getirdi:

“Seba Group’un İsviçre (FINMA) ve Abu Dabi’deki (FSRA) yerleşik lisanslarını tamamlayan Hong Kong AIP, küresel düzenleyici ayak izimizi önemli ölçüde genişletiyor.

Seba Group, dijital varlıklar endüstrisinin sorumlu bir şekilde büyümesini destekleyen bir ortamı kolaylaştırmak için Hong Kong hükümeti ve mali düzenleyicileri ile aynı hizada yer alıyor,” diye ekledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4