Dev Borsa, Bu 10 Altcoin İçin Delist Duyurusu Yaptı!

Önde gelen bir kripto para borsası olan OKX, güçlü bir spot ticaret ekosistemini sürdürmek amacıyla, platformun listeleme kriterlerini karşılamayan birkaç altcoin çiftinin listeden çıkarıldığını duyurdu. İşte detaylar…

OKX, bazı altcoin çiftlerini delist ediyor

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi, ticaret için çok çeşitli altcoinler sunan OKX, yeni bir duyuru paylaştı.  Birkaç altcoin çiftinin delist edileceğini açıkladı. Karar, listelenen tüm işlem çiftlerinin performansının dikkatle izlenmesi ve kullanıcılardan gelen geri bildirimlerin ve OKX Token Listeden Çıkarma/Gizleme Kılavuzunun dikkate alınmasının ardından geldi. Etkilenen işlem çiftleri arasında TRUE/USDT, LOON/USDT, WING/USDT, TAI/USDT, EC/USDT, RFUEL/USDT, KCASH/USDT, MCO/USDT, LDN/USDT ve APIX/USDT bulunmakta. Listeden çıkarma işleminin 10 Ağustos 2023 tarihinde TSİ 11:00 ile 11:30 arasında gerçekleşmesi planlanıyor. OKX, bu işlem çiftleriyle ilgili açık emirleri olan kullanıcılara, listeden çıkarma işlemi başlamadan önce bunları iptal etmelerini tavsiye eder.

Bu emirlerin iptal edilmemesi, sistem tarafından otomatik olarak iptal edilmesine yol açabilir. Bu da 1-3 iş günü sürebilir. Listeden çıkarma işlemi tamamlandıktan sonra kullanıcılar varlıklarını “Varlıklar > Fonlama > Listeden çıkarılamayan varlıklar” bölümünde bulabilirler. Listeden çıkarma prosedürünün bir parçası olarak OKX, 31 Temmuz 2023 tarihinde TSİ 11:00’den itibaren etkilenen tokenların (TRUE, LOON, WING, TAI, EC, RFUEL, KCASH, MCO, LDN ve APIX) para yatırma işlemlerini askıya aldı. Kullanıcılar, herhangi bir rahatsızlıktan kaçınmak için varlıklarını derhal yönetmeye teşvik edilmekte.

Kullanıcılar, Ekim’e kadar coinleri çekebiliyor

Ayrıca OKX, 10 Ekim 2023 tarihinde TSİ 11:00’de itibaren söz konusu tokenlerin çekilmesini askıya alacaktır. Kullanıcılar, varlıklarını verilen zaman dilimi içinde yönetmek için gerekli önlemleri almaya teşvik edilmekte.  OKX, duyurusunda kullanıcılarına, platformda sağlıklı bir ticaret ortamı sağlamak için listeden çıkarma ve gizleme mekanizmasının sürekli olarak gözden geçirileceği ve gerektiği şekilde uygulanacağı konusunda güvence verdi. Borsa, tüm kullanıcıları için güvenli ve verimli bir ticaret deneyimi sağlamaya kararlı olduğunu söylüyor.

Kripto borsaları, belirli işlem çiftlerini çeşitli nedenlerle listeden çıkarır ve bunların tümü kullanıcıları için sağlıklı ve sağlam bir ticaret ortamı sağlamayı amaçlar. Bunlar arasında düşük ticaret hacmi, arz eksikliği gibi faktörler yer alır. Kullanıcıların, varlıklarını etkin bir şekilde yönetmek için listeden çıkarmaların ardındaki nedenlerin farkında olmaları ve borsadan gelen güncellemeler hakkında bilgi sahibi olmaları önemlidir. Buna ek olarak, kullanıcılar herhangi bir kripto paraya yatırım yapmadan önce, delist ile ilişkili olası riskleri azaltmak için kapsamlı bir araştırma ve durum tespiti yapmalıdır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-1