Deneyimli Analist, Eylül Ayında Takip Edeceği 6 Önemli Kripto Para Katalizörünü Açıkladı

Kripto para analisti Thor Hartvigsen, bugün paylaştığı analizinde Eylül ayında takip edeceği bazı katalizörleri ve altcoinleri açıkladı.

İşte Hartvigsen’in yakından takip ettiği gelişmeler:

1- Bitcoin Spot ETF Başvuruları

Analistin listesinde ilk sırada SEC tarafından değerlendirilmeyi bekleyen Bitcoin Spot ETF başvuruları yer alıyor. Bilindiği üzere bu başvurular birkaç gün önce SEC tarafından ertelenmişti. Bir sonraki son değerlendirme tarihi Ekim ayının ortalarında olacak. Hartvigsen, yaklaşan son değerlendirme tarihleri nedeniyle Eylül ayı sonlarında ETF konusunun gündemi yeniden meşgul edeceğini düşünüyor.

2- dYdX V4 Lansmanı

Hartvigsen’in listesinde ikinci sırada dYdX’in V4 lansmanı yer alıyor. Analist, konuyla ilgili şunları söyledi:

“dYdX, Cosmos app-chain’ini V4 ile Eylül sonu/Ekim başında piyasaya sürecek.
Buradaki bazı temel unsurlar arasında dYdX zincir doğrulayıcıları tarafından kontrol edilen bir bellek içi emir defteri bulunuyor.

Ayrıca, alım satım gelirlerinin artık dYdX Trading Inc. gibi merkezi kuruluşlara akmayacağı da doğrulandı.

DYDX’in mevcut piyasa değeri 362 milyon dolar ve tamamen seyreltilmiş piyasa değeri 2.09 milyar dolar.

Bu büyük bir katalizör olsa da, DYDX’in bu yıl Aralık ayında %40’lık büyük kilit açma etkinliği gerçekleştireceğini belirtmek gerekiyor.”

4- Base Ağı Genişlemeleri

Üçüncü olarak analist, Base ağının genişlemelerinin Eylül ayında takip edeceği konuların başında geldiğini söyledi. Analiste göre, Eylül ayında daha fazla likidite çekebilecek birkaç büyük protokol Base’de başlatılacak.

5- Kripto Para Konferansları

Hartvigsen, takip edeceği diğer bir konunun bu ay gerçekleştirilecek çok sayıda kripto para konferansı olacağını söyledi. Örnek olarak da şunları verdi:

  • 4-10 Eylül: Kore Blockchain Haftası
  • 11-13 Eylül: Permissionless
  • 13-14 Eylül: Token2049

6- Radiant Capital Ethereum Mainnet Lansmanı

Analist son olarak Eylül ayı içerisinde RDNT tokeninin Ethereum mainnet lansmanını yakından izleyeceğini açıkladı. Radiant Capital, 3 Ekim’de Ethereum mainnet’inde piyasaya sürülecek. Analiste göre, Ethereum DeFi likiditesinin çoğunluğunu içerdiğinden, bu durum Radiant’ın yeni girişler görmesine neden olabilir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4