Deadpool 3 ve yeni Avengers ile ilgili heyecanlandıran iddia!

Hollywood, devam eden yazar ve oyuncu grevleri nedeniyle durma noktasına geldi ve bu durum Marvel yapımlarını da etkiledi. Ancak her ne kadar gecikmeler ve ertelenmeler yaşansa da bu heyecanlandıran sızıntı ve iddiaların ortaya çıkmasına engel değil. Bu bağlamda heyecanla beklenen Deadpool 3 ve Avengers: Secret Wars ile ilgili heyecna verici gelişmeler yaşanıyor.

Deadpool 3 ve Avengers: Secret Wars hakkında ilgi çekici iddialar ortaya çıktı

İddiaya göre Deadpool 3’te, çoklu evren temasına uygun olarak Tom Hiddleston’ın canlandırdığı Loki’nin görüneceği söyleniyor. Ayrıca Wolverine rolüyle Deadpool 3’te yer alacak Hugh Jackman’ın aynı zamanda Avengers: Secret Wars’ta önemli bir rol oynayacağı söyleniyor. (Şimdiden uyaralım, spoiler olabilir.)

Wolverine Deadpool 3’te sadece bir yan karakter olmakla kalmayacak, Deadpool ile başrolü paylaşacak. Bunun üzerine Hugh Jackman’ın Wolverine’in Avengers: Secret Wars’ta görünmesi konusunda MCU patronu Kevin Feige ile bir görüşme yaptığı söyleniyor.

Avengers: Secret Wars geliyor! Vizyon tarihi açıklandı

Avengers: Secret Wars geliyor! Vizyon tarihi açıklandı

San Diego Comic-Con (SDCC) 2022 fuarında sunum yapan Marvel, Avengers: Secret Wars vizyon tarihini açıkladı.

Bildiğiniz gibi Wolverine karakteri, 2017’de çıkan Logan filmiyle hayatını kaybetmişti. Ancak Marvel’ın son zamanlarda kurcaladığı çoklu evren ve zamanda geri-ileri gitme olayları Wolverine karakterinin dönüşünü kolaylaştırıyor.

Wolverine’in Secret Wars’ta görünmesinin sebebi ise karakterin Kang karşısında toplanan farklı evrenlerden kahramanlardan biri olması olabilir.

loki deadpool 3

Deadpool 3’e gelecek olursak; Loki’nin dahil olması olayı daha zayıf bir söylenti. Deadpool’un Earth-616’ya yaptığı çoklu evren yolculuğu görünüşe göre Loki’de gördüğümüz Time Variance Authority etkisiyle gerçekleşiyor. Sızıntılar Mobius’a ve Deadpool ile Wolverine’i denetleyen bir TVA ajanına (Matthew Macfadyen) işaret ediyor.

Loki’nin ikinci sezon çekim tarihi belli oldu! Kadroya süpriz bir isim geri dönüyor

Loki’nin ikinci sezon çekim tarihi belli oldu! Kadroya süpriz bir isim geri dönüyor

Loki’nin oyuncularından Owen Wilson, dizinin ikinci sezon çekim tarihi hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

İçeriden sızan bilgiye göre Loki, henüz tam olarak ne amaçla ve nasıl olduğunu kestiremediğimiz bir şekilde Deadpool 3’te yer alacak. Ancak Wolverine’in aksine Loki’ninki sadece bir görünme olacak, filmde aktif rol almayacak.

Bu söylentiler heyecan verici ancak gerçekleşmelerinin olasılığı oldukça tartışılır durumda. Deadpool 3’ün sektördeki grevler nedeniyle gecikmesi Loki’nin potansiyel yer almasını etkileyecek gibi görünüyor. Secret Wars da grev süresine bağlı olarak gecikmelerle karşılaşabilir. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

source site-28