Çöküşleri Bilen Analist, Bu Altcoin İçin Patlama Bekliyor!

Mayıs 2021 piyasa çöküşünü önceden haber veren Dave the Wave, yeşil sinyal veren teknik indikatörlerin peşine düştü. Analist, bu altcoin için boğa piyasasının başladığını söylüyor.

Haftalık Gaussian kanalı bu altcoin için yeşil ışık yaktı

Güncel analizlerinde Dave the Wave, Ethereum (ETH) için önemli bir indikatörün artık yükseliş eğilimi gösterdiğini bildirdi. Söz konusu indikatör, hareketli ortalama (MA) verilerine ek olarak volatiliteyi de hesaba kadar. Analist, ETH fiyatı 1.700 seviyesini aştıktan sonra haftalık Gaussian kanalının yeni bir boğa döngüsüne işaret ettiğini söylüyor.

Gauss kanalları, fiyat dönüşlerini tanımlamak için kullanılabilecek momentum indikatörleridir. Dave the Wave’in onayladığı üzere bu kanal şu anda boğa için başlangıç bölgesine ulaştı.

Daha sonra analist, logaritmik büyüme eğrilerinin (LGC) kendi versiyonunu kullanarak Bitcoin’e (BTC) ağırlık verdi. Analiste göre lider altcoin için olduğu gibi Bitcoin’de yeşil sinyaller veriyor.

“BTC LGC satın alma bölgesinde yer alıyor”

Analistin paylaştığı aşağıdaki grafiğe bakıldığında, Bitcoin’in 27.000 dolar aralığındaki mevcut fiyatı, BTC’yi “satın alma bölgesi” olarak adlandırdığı LGC aralığının üst ve alt sınırlarının yaklaşık yarısına yerleştiriyor. Dave the Wave, bunun teknik olarak ne anlama geldiğini şu şekilde açıklıyor:

Evet, kısa vadede bir miktar fiyat konsolidasyonu olabilir, ancak uzun vadeli trend üzerine inşa edilen ve fiilen pozisyonlar oluşturan mantıklı spekülasyonun fiyatı hala yatırımcının BTC LGC satın alma bölgesinde yer alıyor.

Grafiği, LGC alt sınırının 2026 yılına kadar 50.000 dolara çıkacağını gösteriyor. Yatırımcıya göre LGC’nin alt sınırı, Bitcoin’in piyasa tabanı olarak güvenilir bir şekilde ayakta kaldı. Ayrıca Bitcoin’in logaritmik hareketli ortalama sapma (LMACD) göstergesinin de benzer şekilde BTC’nin piyasa tabanını takip ettiğini söylüyor. LMACD göstergesi bir kriptonun trendindeki, gücündeki ve momentumundaki değişiklikleri ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Analizlerine göre:

Aylık MACD [LMACD = logaritmik ölçek] uzun vadeli bir indikatördür. LGC [logaritmik büyüme eğrisi] ile birleştirildiğinde BTC yatırımcılarına iyi hizmet etti.

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, Bitcoin ve altcoin piyasası için bir sonraki büyük gelişme SEC’in spot Bitcoin ETF başvurularına yönelik kararı olacak. Mevcut durumda çoğu analist düzenleyiciden olumlu bir karar bekliyor. Bloomberg ve CNBC analistleri son zamanlarda neler söyledi, bu yazıdan göz atabilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2