Çöküş Kapıda! Ünlü Analist Bu Altcoin İçin Uyardı

Bitcoin ve altcoin dünyasında son zamanlarda analistlerden önemli uyarılar gelmeye başladı. Özellikle bir kripto para birimi için uyarılar var. Açıkçası kimi zaman korkutan yorumlar olarak göze çarpıyor. Kimi zaman da hareketlerimizi buna göre ayarlıyoruz. Ancak her durumda yorumlar piyasa canlılığının da bir işaret olarak karşımızda duruyor. Bitcoin analisti Crypto Capo önemli değerlendirmeler yapıyor. Detaylara bir bakalım.

Satıcıların alıcıları geçmesi

Son zamanlarda, satıcılar kripto para sektöründe hakimiyeti ele geçirdi. Bu durum, en önde gelen kripto para birimi Bitcoin (BTC) de dahil olmak üzere çeşitli altcoin projelerinin de önemli çöküşlere yol açmasına neden oldu. Diğer taraftan  yatırımcılar da büyük hayal kırıklığına uğradılar.

Bu piyasa kargaşasının ortasında, 2022’deki çöküşü bilen ve en etkili analistlerinden biri olarak tanınan Crypto Capo, analizlerini paylaşmaya devam ediyor. Her analizi büyük ilgi topluyor. Uzun süredir piyasada önemli bir düşüş yaşanacağı tahmininde bulunan Capo, Bitcoin ve altcoin projelerinde gerilemelerle birlikte artık haklılığını iddia ediyor.

Cesur tahminlerin tarihi ve Altcoin BNB için uyarı

Crypto Capo’nun son tahminleri ileri görüşlü görünse de, bu analistin Bitcoin’in değeri yalnızca 17.000 dolar olduğundan beri çöküş tahminleri yayınladığını hatırlamak gerekiyor.

Capo’nun tahminleri Bitcoin’in ötesine uzanıyor. Buna göre Binance Coin’i (BNB) de inceliyor. Ayrıca Binance borsası ile FTX arasında paralellikler kuruyor. Son olaylar ışığında Capo, 301 dolar seviyesinden başlattığı altcoin BNB short pozisyonu için açıklama yapıyor. Buna göre önemli kazançlar elde ettiğini söylüyor.

BNB destek seviyesi: Kritik bir kavşak

Bitcoin analisti Capo yaptığı değerlendirmede, altcoin Binance Coin (BNB) için mevcut kritik kavşağı vurguladı. Mevcut seviyede önemli bir desteğin varlığını kabul ediyor. Diğer taraftan, BNB’nin önemli kırılganlığı konusundaki endişelerini dile getiriyor. Capo, bu destek seviyesinin ihlal edilmesinin, özellikle de 200 dolar işaretinin altına düşmesinin, BNB için muazzam bir çöküşü hızlandırabileceğini öne sürüyor.

Binance'den Bu 4 Altcoin İçin Duyuru: 20x Yapıldı!

Bitcoin ve altcoin piyasası belirgin bir dalgalanma döneminden geçiyor. Buna göre kripto meraklıları ve yatırımcılar olayların nasıl gelişeceğini merakla bekliyor. Capo’nun tahminleri cesur bir duruma işaret ediyor. Diğer taraftan, servetin hızla değişebildiği kripto dünyasının sürekli değişen dinamiklerini yansıtıyor. Piyasa geliştikçe, yatırımcılar dikkatli olmalı. Ayrıca kriptokoin.com olarak baktığımızda bu yüksek riskli ortamda ihtiyatlı kararlar almak için bilgi sahibi olmalı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1