Coinbase’den Bitcoin Raporu! “Herkes BTC Almak Zorunda!”

Bitcoin 29.000 dolar ile 30.000 dolar arasında konsolide olurken Coinbase‘den yeni BTC raporu geldi.

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase bir araştırma notunda yatırımcıların uzun vadede BTC’ye sahip olması gerektiğini belirtti.

Küresel makro ekonomik durumda mevcut belirsizlikler nedeniyle yatırımcıların BTC yatırımı yapmasının zorunlu bir hale geldiğine dikkat çeken Coinbase analistleri, Bitcoin’in fiat para birimlerinde yaşanan değer düşüklüğüne ve enflasyona karşı bir koruma olarak görülmesi gerektiğini söyledi.

Coinbase kurumsal araştırma başkanı David Duong liderliğindeki analistler ayrıca ABD’deki ekonomik büyümenin istikrarlı olduğunu ancak hükümet harcamalarının artması nedeniyle önümüzdeki birkaç yıl içinde ülkenin borcunu ödeme maliyetinin de arttığını belirtti.

“Genişletici maliye ve para politikalarının birleşik etkisinin bir sonucu olarak insanların fiat para birimlerinde değer düşüklüğüne ve müsrif harcamalara karşı bir koruma olarak Bitcoin’i uzun vadede desteklemesi gerektiğine inanıyoruz.”

Coinbase son olarak raporunda yapay zeka (AI) gibi yeni teknolojilerin benimsenmesinin ABD ekonomisini etkilediğini ve enflasyonu etkileyen yapısal faktörleri değiştirdiğini ekledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5