Coinbase Bu Altcoine Yatırım Yaptığını Duyurdu, Fiyat Hareketlendi!

ABD’nin en büyük Bitcoin borsası Coinbase’in yatırım kolu Coinbase Ventures kısa süre önce yaptığı açıklamada RPL tokeni satın alarak Rocket Pool’a stratejik bir yatırım yaptığını duyurdu.

Coinbase Ventures tarafından yapılan duyuru “heyecan verici haberler” başlığıyla verilirken, “Coinbase Ventures kısa süre önce Rocket Pool ekibinden RPL token satın alarak Rocket Pool’a stratejik bir yatırım yaptı.” ifadeleri kullanıldı.

SEC’in kripto para borsalarına yönelik baskısının devam ettiği bir aşamada gelen yatırım haberi borsaların altcoinlere ilişkin endişelerinin yüksek seviyede olmadığını gösteriyor. Bu yatırım kararında Ripple davasında verilen kararın bir etkisi olup olmadığı bilinmiyor.

Coinbase Ventures tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Rocket Pool, Ethereum üzerinde lider bir likit staking ağıdır ve kullanıcıların likiditeyi korurken ETH stake etmesine olanak tanır.

Merkezsizliği öne çıkaran Rocket Pool ağı artık 780.000’den fazla ETH stake edilmiş 3.100’den fazla düğüm operatöründen oluşuyor.”

Base ana ağın piyasaya sürülmesiyle gösterdiğimiz çabalara ek olarak, Ethereum’un altyapısını güvenli, merkezi olmayan bir şekilde ölçeklendirmenin bir sonraki milyar kullanıcıyı zincire getirmek için kritik olduğuna inanıyoruz.

Rocket Pool ekibinin bu inancı paylaştığını biliyoruz. Rocket Pool ağında birkaç yüz düğümü çalıştırarak onları desteklemekten mutluluk duyuyoruz.

Rocket Pool’un uzun vadeli büyümesini desteklemeye yardımcı olmaktan onur duyuyoruz ve önümüzdeki yıllarda Rocket Pool topluluğuyla ilişki kurmayı ve onlara katkıda bulunmayı dört gözle bekliyoruz.”

Coinbase’in yatırım haberi sonrası %8 oranında yükselen RPL bir miktar geri çekildi.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4