Chainlink Fiyat Analizi: Hareketlilik Artıyor, Fiyat Yükselmeye Hazır Mı?

Chainlink (LINK) fiyatı bir yükseliş formasyonu oluşturdu ve önemli bir destek alanını geri aldı. Dahası yakın bir zamanda yükselmeye hazır görünüyor.

Günlük Görünüm

LINK fiyatı, 21 Temmuz’da 8,5 dolarlık direnç tarafından reddedilmesinden bu yana geriledi. Bu dönemde, fiyat 7,2 dolar destek seviyesinin altına düştü. Bu da 6,6 dolarlık bir sonraki desteğe daha fazla düşüşe yol açabilirdi.

Ancak, LINK fiyatı bir Fakey formasyonu (yeşil daire) oluşturduğu için ve dün 7,2 dolar destek seviyesini geri aldığı için, bunun yanlış bir kırılma olduğu ortaya çıktı.

Bu iki nedenden dolayı çok yükseliş eğilimli bir gelişme:

Fakey formasyonu, fiyat önceki iç çubuk kümesinin altında yanlış bir kırılma yarattığında oluştu. Bu, ayıları tuzağa düşürür ve kısa bir sıkışma izlemesi muhtemeldir.

7,2 dolar seviyesinin geri kazanılması da destek seviyesinin altında bir sapma yarattı ve bunu genellikle güçlü ralliler izledi.

Günlük RSI göstergesi de 50 seviyesini geri alarak boğaların potansiyel bir geri dönüşüne işaret etti.

Bu nedenle, LINK fiyatının yakın gelecekte 8,5 dolar direnç seviyesini yeniden test etmesi muhtemeldir.

Chainlink

4 saatlik grafik, Altcoin fiyatının yukarıda bahsedilen 8,5 dolarlık yüksek seviyeden bu yana azalan bir kama formasyonu içinde işlem gördüğünü gösteriyor.

Bu, çoğu durumda genellikle kırılmalara yol açan bir yükseliş modelidir.

4 saatlik RSI azalan direnç çizgisinin üzerine çıktı ve 50’nin üzerinde, bu da boğaların kısa vadeli fiyat hareketinin kontrolünde olduğunu gösteriyor.

Dahası, RSI kırılmaları genellikle fiyat hareketinde benzer kırılmalara yol açar. Bu nedenle, LINK fiyatı potansiyel olarak mevcut formasyonun üzerine çıkabilir.

Bu hareket için en yakın hedef 8,1 dolardaki yatay dirençtir.

En olası görünüm, LINK fiyatının yakın gelecekte yükselmeye devam edeceğini gösteriyor. En yakın hedef 8,1 dolar olup, 8,5 dolara ulaşma potansiyeli bulunmaktadır.

Fiyatın günlük mumu kırması ve Fakey formasyonunun en düşük noktası olan 6,95 doların altında kapatması durumunda yükseliş perspektifi geçersiz olacaktır.

source site-7