Büyük Para, AGIX ve Bu 9 Altcoin’i Yerinden Oynattı! – Kriptokoin.com

Kripto para birimleri, Blockchain teknolojisinin benimsenmesinde başrol oyuncusuydu. Bununla birlikte, yatırımcılar genellikle kripto paraları pasif gelir elde etme şansı olarak görürler ve her zaman en iyi performans gösteren projeleri ararlar. Bu yazıda, hafta boyunca yüklü miktarda fon toplayan AGIX ve 9 altcoin’de son duruma göz atalım.

AGIX, MKR, XEM, DYDX ve STX, bu hafta büyük yatırımcıların odağındaydı

Bu hafta, birçok üst düzey kripto para birimi konsolidasyon içerisindeydi. Yapay zeka projesi SingularityNET (AGIX), hafta başında en iyi performans gösteren ilk 10 coin arasında son sıralarda yarışıyordu. Ancak, bu yarışta birinci olduktan sonra sürpriz bir geri dönüş yaptı.

Haftalık grafik, AGIX’in yukarı doğru bir yörüngeyle karşı karşıya olduğunu ve kademeli olarak zirveye tırmandığını gösteriyor. Bir AI coin olarak AGIX’in birincilik yarışı, kripto topluluğunun hala yapay zekanın en son özellikleriyle ilgilendiğini gösteriyor. AGIX, son yedi gün içinde bir noktada %25 yükseldikten sonra şu anda %5’lik düşüşle, 0,40 dolar seviyelerini korumaya çalışıyor. Yine de, son bir aylık değer kazancını %125 gibi inanılmaz bir oranda tutuyor.

Saatlik fiyat grafiği, diğer AI kriptolara karşı AGIX’in, yeni yılda ulaştığı zirvelerin ardından boğa piyasasında kalmaya devam ettiğini gösteriyor. Birçok AI coin gibi, AGIX de bu ayın başında büyük bir fiyat artışına tanık oldu. AGIX başlangıçta 200 EMA ve 50 EMA’nın altındaydı, ancak Pazartesi günü boğa koşusunun başladığını gösteren bir golden gross oluştu.

AGIX fiyatı, golden cross oluşumundan sonra yükselmeye başladı

SingularityNET (AGIX) Salı günü büyük bir sıçrama yaparak en iyi performans gösteren kripto para birimleri arasında yerini aldı ve yükselmeye devam etti. Bununla birlikte, Mart ayının başında AGIX, çift tepeli bir formasyon oluşturmaya başladı. Bu formasyon genellikle yatırımcıların fiyat düşebileceği için satış yapmaları için bir sinyal olarak kabul edilir.

Ayrıca, RSI 46.25 değerinde olup, ne aşırı satım ne de aşırı alım bölgesinde. Bu da AGIX’in eğiliminin öngörülemez olduğunun göstergesi olabilir. AGIX bu hafta harika bir performans sergilerken, AGIX için piyasa hissiyatı şimdilik tahmin edilemez olmaya devam ediyor.

Maker (MKR)

Kripto paraların çoğu haftanın ilk günlerinde boğa yarışındaydı, ancak Maker koşuya geç başladı. Yarışmanın ikinci gününde Maker, olası bir boğa koşusu sinyalini gösteren golden cross’un oluştuğu gün olan 200 EMA göstergesini yeni geçmişti.

MKR şu anda yedi gün içinde %23 artışla 882.24 dolardan işlem görüyor. Ayrıca, 30 gün boyunca %30 değer kazandı.

Golden cross oluştuktan sonra Maker yavaş yavaş yukarıya doğru yönelmeye başladı. Çarşamba günü, ertesi gün 791,49 dolardan 927,93 dolara varan bir fiyat artışı kaydetti. MKR şu anda düşüşe geçmiş olsa da, 50 EMA ile 200 EMA arasında kayda değer bir eşitsizlik var ve bu da death cross’un oluşmasının biraz zaman alacağına dair bir işaret veriyor.

RSI şu anda 47,28 değerinde, ancak gidişat yukarıyı işaret ediyor. RSI, SMA’yı geçerse, aşırı alım bölgesine girerek MKR fiyatlarını önümüzdeki günlerde daha da artırabilir. Fiyat yükselirken RSI aşırı alım bölgesine ulaşırsa, yatırımcılar bunu MKR satmak için ideal bir fırsat olarak görebilirler.

NEM (XEM)

MKR’ye benzer şekilde XEM, 0,4131 dolardan 0,6199 dolara yaptığı dev sıçrayışla yarışa şaşırtıcı bir giriş yaptı. XEM’in Pazartesi günkü fiyat artışı, bu hafta en iyi performans gösteren tokenler arasında üçüncü sırayı aldı. NEM (XEM) şu anda son 7 günlük kazancını %15’e yaklaştırdıktan sonra orta çağlı bir düzeltmeyle 0.04221980 dolardan işlem görüyor.

Saatlik fiyat tablolarına bakıldığında, NEM şu anda 200 EMA çizgisinin hemen altında, bu da boğaların yakında güçleneceğinin göstergesi olabilir. XEM, tam da XEM’in dev bir sıçrama yaptığı sırada, haftanın başında golden cross yaşadı. Ancak Salı gününden itibaren XEM, mevcut konumunda kaymaya devam ederken daha yüksek tepeler ve daha düşük diplerin oluştuğuna tanık oldu.

50 EMA ve 200 EMA yavaş yavaş yaklaşıyor ve sonunda XEM için bir ayı sezonunun gelebileceğini gösteren golden cross oluşturuyor. Ayrıca, RSI, XEM’in aşırı satım bölgesine yakın olan 33.63’te değerlendiği anda piyasa duyarlılığını destekleyebilir.

RSI şu anda SMA’nın üzerinde olmasına rağmen, mevcut yörüngesinin aşırı satım bölgesinin daha derinlerine inebileceğini gösteren aşağı doğru işaret ediyor. XEM, Pazartesi günü de gözlemlenen bir trend tersine dönüşüne tanık olabileceğinden, bu aynı zamanda bir piyasa hıçkırığı olabilir. Analistlere göre yatırımcılar, XEM’in fiyat hareketiyle ilgili indikatörler onay aldıktan sonra birkaç gün beklemeyi tercih etmelilier.

dYdX (DYDX)

Birçok kripto para durma noktasında kalırken, katman 2 protokolü DYDX (dYdX) haftaya kademeli bir yükselişle başladı. Ancak Pazar günü, daha yüksek tepeler (HH) ve yüksek diplerin (HL) başladığı gözlemlenebildiği için yükselen bir kama formasyonu oluşturmaya başladı. Tüm hafta boyunca 418 milyon dolarlık piyasa değeriyle dYdX, kripto dünyasının yeşil alanında ikamet ediyordu, ancak yazım sırasında %5’lik düşüşle karşı karşıya.

Saatlik grafiğe geçerken dYdX, 50 EMA ve 200 EMA birbirlerinin yollarının kesiştiği bir golden cross şekillendirdi. Golden cross, dYdX’in bu hafta boyunca boğalarla birlikte koşmaya devam edeceğine dair bir işaret verdi. Ancak yükselen kama formasyonunun zirvesinde dYdX düşmeye başladı. Cuma günü, 3,039 dolardan 2,607 dolara düştü ve 50 EMA ile 200 EMA’nın yakında yakınsama olasılığı var.

RSI şu anda aşırı satım bölgesinde olan 25.29 değerinde. Ayrıca piyasa duyarlılığının yakında bir düşüş trendi olabileceğini doğruluyor. Ancak RSI verileri, fiyatların yükselmesiyle birlikte aşırı satış bölgesinden yakında ayrılabileceğini belirterek yukarıyı işaret ediyor.

Stacks (STX)

Hafta başında birçok büyük hacimli altcoin düşerken, Stacks (STX) önemli bir sıçrama yaptı. Bu ivme, STX’i haftanın en iyi performans gösteren kriptolarından biri yaptı. Haftalık grafiklere bakıldığında kırmızı bölgede yer alan STX, yeşil bölgeye doğru yükselişini sürdürdü. STX başlangıçta liderdi, ancak hafta sonunda bu haftaki en iyi 10 kripto yarışında beşinci sırada yer aldı. Fakat, 30 gün içinde %170’lik fiyat artışıyla yine de dikkate değer bir performans gösterdi.

4 saatlik grafik, STX kademeli olarak yukarı doğru hareket ederken daha yüksek tepeler (LH) ve daha yüksek dipler (HL) oluştuğu için yükselen bir kama formasyonu gösteriyor. Şu anda yükseliş eğiliminde olmasına rağmen, STX önümüzdeki günlerde, haftalarda veya aylarda bir düşüşle karşılaşabilir. Ancak 200 EMA, fiyat ile gösterge arasında önemli bir boşluk olduğu için STX’in yükseliş trendinde devam edebileceğini gösteriyor.

Ayrıca, RSI şu anda düşüş sinyalinin bir göstergesi olabilecek SMA’nın altında. RSI, birçok trader tarafından genellikle nötr bölge olarak kabul edilen 54.34 değerinde. RSI’nin yörüngesi şu anda yatay ve bu da piyasanın davranışını tahmin etmeyi zorlaştırıyor. Yatırımcılar önümüzdeki haftalarda STX ile işlem yaparken dikkatli olmalı çünkü yakında ayı saldırısıyla karşılaşma olasılığı var.

Synthetix (SNX)

Bu hafta, Synthetix (SNX) de en iyi performans gösteren kripto paralar arasında kendisine yer edinmeyi başardı. SNX, haftaya 2,64 dolardan işlem görmeye başladı ve hafta boyunca 3,05 dolara ulaştı. Ancak daha sonra %9,56’lık bir düşüşle karşı karşıya kaldı ve yazım sırasında 2.97 dolardan işlem görüyor.

Saatlik grafik, SNX’in şu anda 200 EMA çizgisinin altında olduğunu gösteriyor, bu da fiyatın bir düşüş trendiyle karşı karşıya olduğunu gösterebilir. Daha önce, bu haftanın başında SNX, 200 EMA’yı geçti ve üzerinde kalıcılık sağladı. Bu da fiyat yükselmeye devam ederken güçlerin boğaya ait olduğunun sinyalini verdi. Ancak Cuma gününe kadar SNX, 2,56 dolar ile 2,60 dolar arasında değişen destek bölgesine geri döndü.

Ayrıca, RSI, satın almak için ideal zaman olarak kabul edilen aşırı satım bölgesine yakın olan 32,55’te değerleniyor. RSI’nin yörüngesini gözlemlerken, SMA’nın altına aşırı satım bölgesine düştü; ancak çukurdan kurtuldu. SNX şu anda ayının saldırısından muzdarip. Boğa ayı gücü, şu anda negatif 0,204 değerinde olduğu için düşüş trendi duyarlılığını da teyit ediyor, bu da ayıların güçte olduğunu gösteriyor.

Yine de, Perşembe gününe kadar büyümeye devam eden SNX, hafta boyunca fiyatında kısa bir artış sağladı. Bu beklenmedik artış, SNX’in bu hafta en iyi performans gösteren 10 kriptodan biri olmasına yardımcı oldu.

Frax Share (FXS)

En iyi performans gösteren coin’lerin çoğunun yaşadığı yaygın bir şey, bu zayıflığın son gününde düşüşle karşılaşmalarıdır. Yukarıda listelenen kriptolara benzer şekilde, Frax (FXS) da hafta boyunca oluşan yükselen kama formasyonun zirvesinden düştü.

Hafta boyunca performansına bakıldığında, FXS kırmızı bölgede başladı, ancak Pazartesi günü itibariyle yeşil alanda geçici bir yuva yaptı. FXS yazım sırasında, son 24 saatte göre %2,5 düşüşle 10.09 dolardan işlem görüyor.

AGIX ve 9 Altcoin Yerinden Oynadı

FXS’nin saatlik grafiği, fiyatın Pazartesi günü 200 EMA’yı aşarak büyük bir sıçrama yaptığını gösteriyor. Bu fiyat hareketleri, birçok daha yüksek (HH) ve daha yüksek dip (HL) oluşumu ile yükselen bir kama formasyonu oluşturmaya başladığından beri şekilleniyor.

FXS yükselen takozun zirvesine ulaştığında ve ayı sezonunun başladığını gösteren 200 EMA’nın altına düşmeye başladı. RSI şu anda 32.19’da olduğundan, yakında aşırı satım bölgesine girebilir. Bu da FXS’nin bir süre daha ayı sezonuyla karşı karşıya kalacağını kanıtlayacak.

ssv.network (SSV)

SSV, son 30 gün içinde %100’ün üzerinde performans gösteren bir diğer trend coin’di. Örneğin Cumartesi gününden itibaren SSV büyümeye devam ederken bir yükseliş trendi yaşamaya başladı. SSV de Salı günü düşüş gözlemledi, aynı zamanda Çarşamba günü yeniden yükseldi. Son olarak, SSV 200 EMA göstergesinin altına düştü, ancak bu, düşüş hissi üzerine sahte bir sinyaldi.

Sahte sinyal, SSV’nin tekrar 200 EMA’nın üzerine çıkmasına neden olan bir çift dip formasyonunun oluşumuydu. Ayrıca, SSV’nin fiyatı şu anda 200 EMA’nın üzerinde, bu da bir süre boğalarla birlikte hareket edeceğini gösterebilir.

AGIX ve 9 Altcoin Yerinden Oynadı

SSV’nin en iyi performans gösteren kripto paralar arasında olmasının nedenlerinden biri, hafta boyunca düştükten hemen sonra toparlanabilmesidir. Ayrıca, diğerleri 200 EMA’nın altına düşmeye başlarken, şu anda yükseliş trendi yaşayan en iyi performans gösteren birkaç altcoin’den biri.

Ek olarak, RSI şu anda birçok trader için nötr bölge olarak kabul edilen 57.42’de. Yörünge ayrıca aşağıyı işaret ediyor ve bu da SMA’nın altına düşebilir, bu da SSV’nin yakında bir inişe tanık olduğunun bir işareti olabilir. Ancak, bu kriptonun fiyatı da yakında tersine dönebilir. Fiyat hareketi hemen değişebileceğinden yatırımcıları indikatörleri yakından takip etmelidir.

Casper (CSPR)

CSPR şu anda son 24 saatte göre %4 civarında düşüyor. Pazartesi gününden itibaren 200 EMA’nın üzerinde aksanına başladı. Bu fiyat hareketi de CSPR’nin zirveye doğru tırmanmaya başlamasına neden oldu, ancak Cuma günü 200 EMA’nın yüzeyine dokunan devasa bir kayma ile karşılaştı.

CSPR, 200 EMA göstergesinden sıçrayarak büyük düşüşten kurtuldu ve şu anda yukarı doğru ilerliyor. CSPR’nin toparlanması ve istikrarlı fiyat artışı, CSPR’nin en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri olmasına yol açtı.

AGIX ve 9 Altcoin Yerinden Oynadı

Ayrıca RSI, yatırımcılar için tarafsız bir bölge olan 56.97 değerinde. Bununla birlikte, RSI aşırı alım bölgesine doğru yolculuğu sırasında SMA’ya çarptığında bir golden cross oluştu. RSI ayrıca yukarı doğru işaret ediyor ve bu, RSI aşırı alıma ulaşana kadar yükseliş trendinin devam edeceğini gösterebilir. O zaman, CSPR tekrar bir fiyat düzeltmesi yapabilirdi. CSPR’nin piyasa davranışı ancak indikatörleri bir süre gözlemledikten sonra doğrulanabilir.

Litecoin (LTC)

Popüler kripto paraların birçoğu konsolidasyon ve ayı sezonu belirtileri gösterirken, Litecoin, en üst sıradaki kriptolar arasında bu hafta boyunca muazzam davranış gösteren tek altcoin oldu. LTC, bu hafta boyunca düşmeye devam ederken, 200 EMA’nın üzerinde ayakta kalmak için sürekli mücadele ediyordu. Bununla birlikte, sonunda bir yükseliş trendinin ilk olumlu işareti olan çift dip bir formasyon oluşturdu.

LTC, Salı günü fiyatta bir artış görüldüğü için biraz ivme kazandı, ancak 200 EMA’nın altına düştü. Son olarak Çarşamba günü LTC, 200 EMA’yı geçerek yukarı doğru tırmanmaya devam etti.

AGIX ve 9 Altcoin Yerinden Oynadı

Sonunda, LTC 95 dolardan bölgesinden 89 dolara sert bir düzeltme yaşadı. LTC’nin bu listede kalmaya devam etmesinin nedenlerinden biri, yükseliş trendinde kalma mücadelesidir. Şu anda, RSI aşırı satım bölgesinde 26.99 değerinde. Bununla birlikte, RSI’nin mevcut yörüngesi, SMA ile yakınlaşacağını ve sonunda aşırı satış bölgesinden çıkma yolculuğuna başlayacağını gösteriyor. Kriptkokoin.com olarak teknik analizlerin bir süredir Litecoin’de boğa sinyalleri tespit ettiğini aktarmıştık.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-3