Bu Yapay Zeka Coin İçin Kritik Hafta: Satış Görebilir!

Popüler yapay zeka coin projesi olan SingularityNET’in yerel tokeni AGIX’in fiyatı düşüş eğilimini sürdürüyor. Kripto analisti Lockridge Okoth’a göre, düşüş eğiliminin devam ettiğine dair işaretlerle güneye doğru ilerliyor. Ayrıca bu hareket, yatırımcılar ağın bu hafta içinde planlanan token kilidini açma etkinliğini beklerken gerçekleşiyor.

AGIX token-kilit açma etkinliği yaklaşıyor

SIngularityNET ekosisteminin tokeni olan AGIX, 24 saatlik işlem hacminde %55’lik bir düşüş gördü. Ayrıca fiyatı, gün içinde neredeyse %2 düşerek ayı eğilimiyle işlem görüyor. Bu durum, yakın zamandaki kilit açma etkinliğinin öncesinde gerçekleşti. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, SIngularityNET’in 28 Temmuz’da un-lock etkinliği var.

Token kilitlerinin açılması, genellikle geliştiriciler ve erken yatırımcılar tarafından tutulan belirli miktarda token’ın bir varlığın dolaşımdaki arzına bırakılmasını ifade eder. Arz-talep dinamikleri doğrultusunda, fiyatların düşmesine neden olma eğilimindedir. Bu nedenle, token kilitlerinin açılması, token sahiplerinin kilidi açılmış tokenlar piyasaya sürülmeden önce kâr elde etmek istemesine yol açar. Bu da artan satışlar nedeniyle token için piyasa istikrarını bozar.

TokenUnlocks verilerine göre, yaklaşık 2,18 milyon dolar değerinde 9,97 milyon AGIX tokenı piyasaya girecek. Bu arada, etkinlik 28 Temmuz’da iki günden biraz daha uzun bir süre içinde gerçekleşecek. Piyasaya akacak tokenlerin SingularityNET’in toplam arzının %0,83’ünü oluşturacağını belirtmek gerekiyor.

AGIX token kilit açma programı.

Yapay zeka coin fiyatına yansıması nasıl olacak?

Bu yazı sırasında AGIX 0,219 dolardan açık artırmaya çıkıyordu. Token, azalan bir kanal içinde güneye doğru kaymaya devam ediyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) ve Awesome Osilatörler (AO) gibi momentum göstergelerinin her ikisi de güneye yönelmiş durumda. Bu, momentumun düştüğünü ve ayı eğiliminin devam ettiğini gösteriyor.

Buna göre, AGIX fiyatının %12 daha düşerek 0,192 dolar seviyesindeki acil desteğe kadar gerilemesi mümkün. Bu görünümü daha da güçlendiren, 50 ve 100 günlük Basit Hareketli Ortalamaların (SMA) sırasıyla 0,233 dolar ve 0,268 dolarda biriken üst baskısı.

Yapay zeka coin
AGIX 1 Günlük Grafik

Tersine, mevcut seviyelerde daha fazla AGIX biriktirmek veya portföylerini kilidin etrafında artırmak isteyen yatırımcılar, AGIX fiyatını teknik formasyonun üst sınırının üzerine göndererek bir alım ivmesi dalgasını tetikleyebilir. Ancak, yatırımcıların teyitli bir boğa eğilimi için 0,309 dolar direnç seviyesinin üzerinde kararlı bir kırılma beklemesi gerekiyor. Böyle bir hareket, mevcut fiyatın üzerinde %40’lık bir yükseliş anlamına gelecektir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-1