Bu Tarihte Büyük Bitcoin Ayı Piyasası Olacak!

Kripto para piyasasında en yaygın kabul gören fikir, ‘Bitcoin halving’ döngüsünden sonra her zaman ralli gerçekleşmesidir. Ancak bu kripto analistinin farklı bir teorisi var ve bu sefer farklı olacağına inanıyor.

CrediBULL Crypto, Bitcoin ayı piyasası için tarih verdi

Teknik analist CrediBULL Crypto, tartışmalı analizini 10 Ağustos’ta yayınladı. CrediBULL, bir sonraki halving döngüsünde beklenenin aksine boğa piyasasında olmayacağımızı söylüyor.

CrediBULL Crypto, bunun yerine derin bir ayı piyasası görüyor:

Nisan/Mayıs 2024’teki bir sonraki BTC halving, birçok kişinin beklediği gibi ‘başlangıç’ yerine neden boğa döngümüzün TOP’unu işaretleyecek ve neden 2025’e kadar BÜYÜK bir ayı piyasasının derinliklerinde olacağız.

Analist, döngünün henüz bitmediğini söylüyor

Teorisi, Bitcoin’in 2020’nin genel olarak kabul edilen döngüsünden ziyade 2018’de başlayan – BTC’nin 3.000 dolar olarak fiyatlandırıldığı – bir boğa piyasası döngüsünde olduğunu varsayarak tarihsel verilerle destekleniyor. CrediBULL ayrıca bu döngünün sona ermediğine inanıyor. Bununla birlikte, Kasım 2021’deki 69.000 dolardan daha yüksek bir zirve görmeyi bekliyor.

Yine de bu, bu kripto analisti tarafından yeni bir teori değil. 1 Temmuz’daki bir gönderide bildirildiği üzere CrediBULL, Bitcoin’in Aralık 2021’e kadar 100.000 dolara ulaşması yönündeki ortak piyasa beklentisine karşı çıktı. Bunun yerine 40.000 dolara geri dönüş çağrısı yaptı. Gerçekten de, olanlardan tam olarak böyle oldu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1