Bu Metaverse Coin İçin Dev Kilit Açma: Transfer Başladı!

Önümüzdeki Pazartesi, metaverse coin piyasasının kilit bir projesi 133 milyon doları piyasaya sürecek. Token unlock haberi günler öncesinden düşüş için zemin hazırlıyor…

Metaverse coin piyasası, 14 Ağustos’a hazırlanıyor

Metaverse platformu Sandbox (SAND), Ağustos boyunca %5 düşüş yaşadı. Aşağı yönlü ivme, Pazartesi gününün 133 milyon dolar değerinde 332 milyon SAND kilit açımı ile birleşecek. Metaverse coin fiyatı şu anda 0.40 dolar bölgesine yatay hareketlerini sürdürüyor.

‘Transferler başladı’

14 Ağustos’ta SAND, dolaşımdaki arzın %16’sından fazlasını serbest bırakacak. Etherscan’e göre, bir hafta önce multisig Sandbox Genesis akıllı sözleşmesinden 60 milyon SAND transfer edildi. Bu da kilit açmanın çoktan başladığının bir işareti. Uncle Grumpy isimli bir Sandbox Discord Elçisi, bunun sistemi “şok etmemek” için bir çaba olduğunu söylüyor.

SAND fiyatı token unlock öncesi düşüş gösteriyor

Pazartesi günkü kilit açımı, açık piyasaya önemli miktarda SAND boşaltacak. Toplamda 332 milyondan fazla token, kabaca 133 milyon dolar anlamına geliyor. Bu token akışı, potansiyel olarak hassas arz ve talep dengesini bozacak güçte. Sonuç olarak, metaverse coin için fiyat dinamiklerini doğrudan etkileyecek.

Tipik olarak fiyat için düşüş eğilimi gösteren token kilit açma işlemleri, önceden kilitli olan likiditeyi, önceden belirlenen piyasaya enjekte eder. Pazartesi günkü kilit açma, milyon doların açık piyasaya gireceğini görecek. Metaverse coin şu anda kadar sürdürdüğü aşağı yönlü ivmeyi, 14 Ağustos ile birlikte hızlandırabilir.

TokenUnlocks’a göre tokenlerin %50’si takım ve şirket rezervine tahsis edilecek. Korumalı alan danışmanları yaklaşık 15 milyon dolar değerinde SAND alacak. Geri kalanı ise SAND’ın stratejik ve ilk yatırımcılarına gidecek. Bu nedenle yatırımcıların her biri pozisyonlarını artık nakde çevir fırsatına sahip.

Metaverse coin için sırada ne var? Metrikler neler söylüyor?

Lookonchain’e göre Sandbox cüzdanları, 4 Ağustos’ta 51,32 milyon dolar değerinde 127 milyon SAND transfer etti. Transferlere ek olarak, SAND’ın on-chain metrikleri, tokenin halihazırda muazzam bir satış baskısı altında olduğu ortaya çıktı.

CryptoQuant’ın verileri, SAND’ın borsalardaki net mevduat sahiplerinin yedi günlük ortalamaya kıyasla yüksek olduğuna işaret ediyor. Borsa girişi de son birkaç gün içinde önemli ölçüde arttı. Böylece metaverse coin için bir satış baskısının hali hazırda yürürlükte olduğunu kanıtladı.

Balina işlem sayısından da anlaşılacağı gibi, SAND çevresindeki balina aktivitesinin ani bir şekilde arttığını görmek ilginçti. Ancak Whalestats’ın verileri, büyük oyuncuların aslında SAND sattığını ortaya çıkardı. Metaverse coin, son günlerde ilk 100 Ethereum balinası arasında en çok satılan dördüncü token oldu.

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, 14 Ağustos’un token unlock olayı, haftalardır metaverse coin fiyatı üzerinde olumsuz etkisini gösteriyordu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2