Bu Meme Coin’de Fiyat Hareketlendi – İşte Nedeni

Bone ShibaSwap (BONE), son 24 saat içinde %13’ten fazla artış yaşayarak 1.7209 dolar seviyesine kadar çıkmayı başardı. Meme coin bu kazanımlarının bir kısmını kaybetmiş olsa da hala geçtiğimiz güne kıyasla %11 daha değerli.

BONE fiyatını yükselten etmenler

BONE fiyatındaki mevcut hızlı artış, Shytoshi Kusama’nın yakın tarihli bir duyurusuna dayanıyor. Kusama Shiba Inu geliştirme ekibinin kalan BONE arzını üretmeyi ve ardından BONE sözleşmesini kapatmayı planladığını bildirdi. Bu da, gelecekte daha fazla BONE token’ın üretilmesini önleyerek, arzın kontrollü bir şekilde sınırlanmasını sağlayacak.

Ayrıca bu işlem Katman 2 blockchain’i Shibarium’daki operasyonları sağlamlaştırmak amacıyla yapılacak. BONE arzının büyük bir kısmı, doğrulayıcılar olan Shibarium’u çalıştırmak için hayati önem taşıyan bir grup insana tahsis edilecek. Kusama, kullanıcıların yeni başlatılan ağda ödüllerden paylarını almalarına izin vereceği için BONE’nin bir nevi “pasaport” görevi göreceğini belirtti.

Bu gelişmenin yatırımcılar ve kripto para topluluğu üzerinde büyük bir etkisi oldu ve BONE fiyatının hızlı bir şekilde yükselmesine neden oldu. Shiba Inu projesinin popülaritesi ve geliştirme ekibinin başarılı geçmişi de bu artışa katkıda bulunmuş olabilir.

SHIB’in lider geliştiricisi tarafından yapılan bu duyurunun yanı sıra, Shibarium genişlemeye devam ederken bir başka kilometre taşına daha ulaştı. Beta test ağı olan Puppynet’teki toplam işlem sayısı dün 34 milyon eşiğini aştı ve şu anda 34.290.585 oldu.

BONE Shibarium’da bir gas token olarak görev alacak. Bunun dışında, geliştiricilerin büyük miktarlarda Shiba Inu meme coin’lerini yakmalarına yardımcı olacak ve her işlem için bir ücretin bir parçası olarak bir kenara ayrılacak ve daha sonra yakılmak üzere SHIB’e dönüştürülecek.

Güncel piyasa hareketlerine buradan ulaşabilirsiniz.

source site-7