Bu Meme Coin Sert Düşecek, Rakibi Daha İyi Bir Tercih!

Piyasada tanınan bir analist, orijinal meme coin projesi olan Dogecoin’de ayıya döndüğünü söylüyor. Bununla birlikte, analist dört ayda %1.800’ün üzerinde patlayan DOGE rakibini tercih ettiğini belirtiyor.

Bu meme coin orijinalinden daha fazla potansiyele sahip!”

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, kripto piyasasında bugün kırmızı hakim. Altcoin Sherpa takma adli kripto analisti, piyasadaki düşüşün ortasında Dogecoin üzerindeki düşüş hissini ifade ediyor. Analist ayrıca, meme coin Pepe’nin şu anda Dogecoin’den daha umut verici göründüğünü söylüyor. Bu bağlamda Altcoin Sherpa, şu açıklamayı yapıyor:

PEPE’nin muhtemelen DOGE’den daha iyi bir alım olduğunu düşünüyorum. Bunu bir PEPE çanta sahibi olarak söylüyorum. Bu yüzden açıkçası önyargılıyım. Ancak Dogecoin’in piyasa değerinin nispeten çok yüksek olduğu düşünüldüğünde bu mantıklı.

Piyasa değeri 473 milyon doların biraz altında olan PEPE, 19 Nisan’daki yaklaşık 0,000000055 dolarlık fiyatından yaklaşık %1.800’ün üzerinde artış kaydetti. Bununla meme coin basın zamanında sert bir düşüş görüyor. PEPE, yazı sırasında günlük bazda %11’in üzerinde kayıpla 0,0000009817 dolardan işlem görüyor.

Analiste göre DOGE sert düşüş görecek

Altcoin Sherpa’ya göre, orijinal meme coin projesi olan Dogecoin’de ise düşüş eğilimi gösteriyor. Analist, DOGE’nin mevcut seviyeden yaklaşık %21’e kadar düşeceğini tahmin ediyor. Bu doğrultuda analist, şu tahminlerini paylaşıyor:

Bence bu çoğunlukla 0,05 dolara kadar gerileyecek. Belki tam olarak 0,05 dolar değil ama 0,055 dolar ya da onun gibi bir şey. Mantıklı görünüyor. Dogecoin pek iyi görünmüyor.

Orijinal meme coin yazı sırasında günlük bazda %2,40 kayıpla 0,06258 dolardan işlem görüyor. Kripto analist, önde gelen meme coin’in yukarı yönlü potansiyeli hakkında ise, “Dogecoin’in eninde sonunda pompalanmaya neredeyse kilitlendiğini düşünüyorum. Ancak piyasa değeri açısından nispeten o kadar yüksek ki bugünlerde durum biraz farklı.” diyor.

Meme coin

DOGE fiyat projeksiyonu: Meme coin sıçramaya hazır mı?

Son veriler DOGE’nin en düşük seviyesinden yükseldiğini gösteriyor. Bu yüzden analistler daha büyük bir sıçramaya hazırlandığını ileri sürüyor. Bu arada, DOGE’nin 0,07154 dolarlık birincil dirence doğru toparlanmak için alıcıların birikimini sürdürmesi gerekiyor. DOGE, günlük zaman dilimi grafiği üzerinde ilginç bir toparlanma modelinden ayrıldıktan sonra önemli ölçüde düştü.

DOGE fiyatı, 13 Ağustos’tan 17 Ağustos’a kadar yükselen paralel kanaldan çıktıktan sonra %24’ten fazla geriledi. Ancak, DOGE geri toparlanmak için alt seviyeden destek toplamayı başardı. DOGE’nin toparlanma döneminde short satıcıların tuzağına düşmekten kaçınması gerekiyor. Meme coin fiyatı 0,06263 dolar seviyesinde. İşlem hacmi ise gün içinde %31 düşüş gösterdi.

Meme coin

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1