Bu Kripto Para Platformu Hacklendi! Tüm Fonlar Riskte!

Kripto para piyasasında gün geçmiyor ki yeni bir hack olayıyla karşılaşmayalım. Saldırganlar, yine bir DeFi kripto para projesini hedef aldı. Proje ekibi, konuya ilişkin yaptıkları açıklamada tüm fonların risk altında olduğunu söylüyor.

Hacklenen kripto para platformu: Tüm fonlar risk altında!

Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere, kaldıraçlı verim paltformu Steadefi, saldırıya uğradığını açıkladı. DeFi kripto para projesi ayrıca, tüm fonların şu anda risk altında olduğunu söyledi. Şu anda, platformun ne kadar zarara uğradığı belirli değil. Bununla birlikte, Steadefi ekibi, saldırganlara bir anlaşma teklif etti. Buna göre ekip, çalınan paranın %10’unu ödül olarak teklif etti. Bu bağlamda Steadefi, şu duyuruyu yaptı:

Steadefi istismar edilmiştir ve tüm fonlar şu anda risk altında. İstismarcının cüzdan adresine müzakere için bir on-chain mesaj gönderildi. Steadefi, son Steadefi istismarına karışan tüm taraflarla bir ödül görüşmek istiyor. Çalınan paranın %10’u için ödül teklif ediyoruz. Kalan %90’ı iade ederseniz bu para sizde kalacaktır.

Steadefi, saldırganlara anlaşma için süre verdi

Ayrıca Steadefi, saldırganlara seslenerek, kabul etmeleri halinde bunun daha fazla üzerine itmeyeceklerini belirtti. Aynı zamanda, kanun yaptırımı riskinin olmayacağının altını çizdi. Kripto para platform ekibi, hacker’lara 10 Ağustos saat 08.00 UTC’ye kadar süre verdi. Bununla birlikte ekip, teklifi kabul etmemeleri halinde, yasal yollara başvuracakları konusunda saldırganları uyardı.

Bu doğrultuda Steadefi, “Gönüllü iadeye katılmamayı seçerseniz ve süreci 10 Ağustos saat 08.00 UTC’ye kadar tamamlarsanız, ödülü halka genişleteceğiz. Ayrıca, mahkemelerde mahkumiyetinize yol açacak şekilde kimliğinizi tespit edebilen kişiye %10’un tamamını teklif edeceğiz. Yasaların tüm kapsamıyla sizi her açıdan takip edeceğiz.” açıklamasını yaptı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1