Bu İndikatöre Göre Bitcoin Balinaları Dumpa Hazırlanıyor!

Bitcoin 30.000$ altında yatay hareketlerine devam ederken, balinalar yeniden stablecoin biriktirmeye başladı.

Santiment tarafından hazırlanan verilere göre büyük balina ve köpek balığı cüzdanları Bitcoin’in 30.000$’ın altına inmesiyle Tether, USDC, BUSD ve DAI biriktirmeye başladı.

Stablecoinler bu cüzdanlara akarken, bunun BTC‘de olası bir dip beklentisiyle ilgili olabileceği değerlendirildi.

Benzer bir hareketin Bitcoin‘in 24.700$’a düşmesinden önce de gerçekleştiğini belirten Santiment, bu bölgede biriktirilen stablecoinlerle Bitcoin alındığını ve fiyatın yeniden yükseldiğini grafikte gösterdi.

Buna göre balinalar Bitcoin’de yeni bir dip ve düşüş beklemeye başladıklarında dibi satın alabilmek ve fırsatı kaçırmamak için cüzdanlarındaki stablecoin oranını artırıyor. Bazı balinalar bunu ellerindeki diğer varlıkları satarak yaparken bazıları dışarıdan para girişiyle hazırlık yapıyor.

Balinaların stablecoin biriktirmesi orta vadede bir yükseliş ve dibi satın alma beklentisi olarak değerlendiriliyor. Balinaların dibi satın almak için hazırlık yapması fiyatın kesin düşeceği anlamına gelmiyor. Bu uygun bir noktada yeniden giriş için akümülasyonun devam ettiğini gösteriyor.

Bu noktada olası bir dump sırasında dibi satın almak için biraz nakit tutmak ve riski yönetmek mantıklı olacaktır.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4