Bu Altcoinler, Ünlü Borsaya Girdi: Fiyatlar Uçtu!

Bitcoin ve altcoinler için önemli bir borsa Kraken, Reddit’in topluluk tokenleri MOON ve BRICKS’i listelediğini duyurdu. Ayrıca tekliflerini daha da genişlettiğini açıkladı. Bu hamle, diğer borsalarda listelendikten sonra bu tokenlerin yaşadığı ilgi ve kazançlardaki son artışı takip ediyor.

Kraken’in altcoinler için listeleme duyurusu

Kraken, Reddit topluluk tokenleri MOON ve BRICKS için ticareti destekleme kararını açıkladı. Kullanıcılar artık bu altcoinler için hem Kraken hem de Kraken Pro üzerinden spot ve vadeli işlem piyasalarını kapsayacak şekilde alım satım yapabilecekler. Ek olarak, alım satım USD ve EUR alım satım çiftleri kullanılarak gerçekleştiriliyor. Kullanıcı tabanı büyüdükçe ve platform yeterli likiditeye ulaştıkça Kraken adımlar atıyor. Buna göre, ticaret seçeneklerini uygulamasına ve Anında Satın Alma özelliğine doğru adımlarını genişletmeyi planlıyor.

Altcoinler MOON ve BRICKS, kullanıcıları yüksek kaliteli gönderilere katkıda bulundukları için kripto para ile ödüllendiren Reddit’in Topluluk Puanları projesinin ayrılmaz bir parçası. Her bir token farklı bir subreddit veya topluluğa karşılık geliyor. Buna göre MOONS /r/CryptoCurrency ile bağlantılı iken BRICKS /r/FortniteBR oyun topluluğuna bağlı.

Altcoinler üzerindeki etkiler

Kraken’de altcoinler MOON ve BRICKS’in listelenmesi, Crypto.com, Gate.io ve MEXC gibi diğer borsalarda daha önce yapılan listelemeleri takip ediyor. Bu listelemelerin bir sonucu olarak, her iki token de önemli fiyat artışları yaşadı. Son 30 gün içinde BRICKS %439,5 oranında kayda değer bir artış gösterdi. Diğer taraftan MOONS %279,7 oranında yükseldi. Bu büyüme, aynı dönemde %3,6 oranında gerileyen Bitcoin’i (BTC) geride bıraktı.

Altcoinler MOON ve BRICKS, yenilikçi dağıtım modelleri nedeniyle büyük ilgi görüyor. Kullanıcı etkileşimlerine göre ödüllendirilen bu tokenler, 2020 yılında “Topluluk Puanı” adı altında tanıtıldı. Bugüne kadar yaklaşık 106 milyon MOON ve 111 milyon BRICK dağıtılmış durumda. BRICK’in piyasa değeri yaklaşık 4 milyon dolar. Diğer taraftan MOON’un değeri 40 milyon dolara yaklaşıyor.

Topluluk odaklı tokenleri kucaklamak

Kriptokoin.com olarak baktığımızda Kraken’in altcoinler MOON ve BRICKS’i listeleme kararı piyasaya canlılık katıyor. Ayrıca topluluk odaklı kripto para birimlerinin artan öneminin altını çiziyor.

Bu Altcoin Projesinden 2 Müjde: Yeni Ortaklık ve Listeleme!

Bu tokenler, benzersiz dağıtım mekanizmalarıyla dikkat çekiyor. Diğer taraftan önemli bir ilgi ve değer kazanma potansiyeline sahip olduklarını gösteriyor. Kraken’de bu altcoinler için alım satım açıldıkça, kripto topluluğu performanslarını takip edecek. Ayrıca daha geniş piyasa üzerindeki etkilerini yakından izleyecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

Yazının devamı için Bu Altcoinler, Ünlü Borsaya Girdi: Fiyatlar Uçtu!


source site-2