Bu Altcoin’den Beklenmedik Performans: Fiyat Bir Anda %50 Fırladı!

Komodo (KMD) fiyatı günlük en yüksek seviye olan 0,3349 dolara çıkarak, %50’lik bir fiyat artışıyla herkesi şaşırttı. Açık kaynaklı blok zinciri teknolojisi sağlayıcısı ve Komodo Wallet’ın (gözetim dışı bir kripto cüzdanı), zincirler arası DEX’in ve tek bir uygulamada toplanan köprünün KMD Platform’un yerel token’ı olarak da tanımlanmaktadır.

Komodo Fiyatı Neden Artıyor?

Bugünkü altcoin fiyat artışının ardındaki ana neden, Komodo Cüzdan’da listelenen 10 kripto projesini somutlaştıran yapay zeka sanatının yaratıldığını duyurusu oldu.

Yapay zeka tarafından üretilen 10 görselde tasvir edilen kripto projeleri arasında FLUX, STEPN (GMT), Travala (AVA), Brave (BAT), Action Coin (ACTN), Peercoin (PPC), AmbireAdEx (ADX), Paxos (PAXG), Harmony Protocol (ONE) ve Navcoin (NAV) yer alıyor. Bu görüntüler, KMD platformunun kripto cüzdanındaki kripto para birimleri için yapay zeka tarafından oluşturulan görüntüleri ikinci kez ürettiğini gösteriyor.

Nisan ayında KMD, aralarında Dogecoin (DOGE), Qtum (QTUM), Polygon (MATIC), Dash Pay (DASH), Avax (AVAX) DigiByteCoin (DGB), GnosisDAO (GNO) ve Ravencoin’in (RVN) de bulunduğu sekiz kripto projesinin ruhunu somutlaştıran sekiz yapay zeka tarafından üretilen görüntüden oluşan bir set yayınladı.

Yapay zeka tarafından üretilen sanat eserlerine ek olarak, Komodo kısa süre önce Navcoin ile ortaklaşa bir yarışma düzenlediğini ve kazananların 200 $NAV paylaşacağını duyurdu.

KMD ayrıca Komodo Cüzdan’ın artık XEP’ten XEP’e wrapped takaslar için önde gelen merkezi olmayan platformları olduğunu duyurdu.


source site-7